Hledat |
Koupit Hondu 2,2 i CTDi když má najeto přes 220000km?Už dlouho se mi líbí Civic 8g,doposud jsem měla Toyoty-taky v dieslu,měly ale problém se v vstřikováním-věčně zanešené trysky a to jsem tam dávala Vervu a Shell V-Power .U japonce bych ráda zůstala-četla jsem si,že Civic nemá selenoidové vstřikovače,ale ty odolnější,co přežvýknou leccos.Nabízí se mi koupě ojetého Civicu za dobrou cenu-byl servisovaný každých 20000km,majitel starší pán si ho opatroval.Jen se obávám,že při těch kilometrech mi začne všechno odcházet. Vložil nea, 28. Srpen 2012 - 18:40
|
5D 2.2 Comfort
mám od: 24.1. 2011
Vůbec bych neřešil zda je to benzín či ropák. Vůz není jen ,,motor,, Pokud je tak velkej nájezd je docela velká pravděpodobnost, že nějaká investice asi bude třeba. Nicméně jak již bylo řečeno, je otázkou za jakou cenu mužeš vůz poříd a případně kalkulovat z dalšíma nakladama. Můj ,,osobní názor,, je že, já bych do toho nešel. PS: a věř že Cíva vše ,,nepřežvejkne,,
5D 1.8 GT
mám od: 19.5. 2011
v provozu od: 19.5. 2011
Skor by som do toho nesiel. Keby islo o benzin, tam by to bolo ok, ale diesel je diesel, nech uz je to akakolvek znacka. Moze ist este par tisic km v pohode, ale otazka kolko je to tych "par"... aby sa Ti vidina usetrenych penazi na kupe neotocila v nekonecny servis vychadzajuci z veku a mnozstva km, ktore auto ma najazdene. Kazdopadne, rozhodnutie je LEN na Tebe a na pocitoch, ktore z toho budes mat, potom uz len znasat dosledky tohto rozhodnutia... v dobrom ci zlom. Treba sa rozhodnut racionalne, nie emocionalne...
bývalý majitel
U dieselu s touhle kilometrazi to uz muze byt docela loterie. Zalezi i za kolik to muzes koupit, abys pocitala s timhle rizikem a ev. naklady na opravy. V zasade muze jet turbo u tehle motorizace bez problemu i pres 300 tkm, pokud je vuz provozovany a servisovany jak ma. DPF bude mit s timhle najezdem a vekem asi tezko, s nim bych ho nekupoval. Na vstriky i-CTDi nijak netrpi, neni to zadny VW. Ostatni bude podobne jako u jinych ojetin s takovouhle kilometrazi.
Muze jit o vuz bez jakehokoli problemu jeste po dlouhou dobu stejne jako o bezednou kasicku na penize, urcite bych ho sel kupovat s nekym kdo tomuhle vozu dobre rozumi.