Hledat |
Koupit Hondu 2,2 i CTDi když má najeto přes 220000km?Už dlouho se mi líbí Civic 8g,doposud jsem měla Toyoty-taky v dieslu,měly ale problém se v vstřikováním-věčně zanešené trysky a to jsem tam dávala Vervu a Shell V-Power .U japonce bych ráda zůstala-četla jsem si,že Civic nemá selenoidové vstřikovače,ale ty odolnější,co přežvýknou leccos.Nabízí se mi koupě ojetého Civicu za dobrou cenu-byl servisovaný každých 20000km,majitel starší pán si ho opatroval.Jen se obávám,že při těch kilometrech mi začne všechno odcházet. Vložil nea, 28. Srpen 2012 - 18:40
|
bývalý majitel
Při těchto kilometrech už mohou odejít vstřikovače, což je pálka.Zbytek se dá zkontrolovat....,ale to podávání "nafty" to je problém.Pak je to finanční mazec.
bývalý majitel
2bep:
presne tak, myslet znamena h.... vedet , dokud to auto neproleze nekdo co tomu rozumi, muzou se tady lidi dohadovat do aleluja jestli je 150 tkc za 220 tkm prilis nebo ne.
Najezd v kilometrech je jenom jednou zalezitosti od kterych se odviji cena. Stokrat radsi si koupim treba ojety vuz stredni tridy s velkoobjemovym dieslem co ma 200 tkm se kterym nekdo jezdil evidentne denne 100 km do prace po dalnici nez cokoliv co jezdilo po ceskych tankodromech s polovicnim najezdem, minimalnim servisem a mozne s kilometrazi jeste vyssi
Hlavně hodnotíme cenu bez znalosti jiných věcí než jen to, že jde o Ufo v naftě s 220.000km na tachecu. Jo a po starším pánovi.
Neznáme další věci:
- rok výroby/model
- výbava
- příslušenství: stav letního/zimního obutí, střešní nosič, tažné či další spešl výbava
- nejlépe se poptat přímo v servise, kam auto mělo jezdit, nechat si vytáhnout historii oprav a údržby.
Ideálně si sehnat někoho na prodeji nezávislého, kdo Ufa zná a nechat si auto od něj pořádně zkontrolovat.
Může jít o model bez PDF a řada spotřebních věcí už mohla být výměněna. Brzdy, podvozek, spojka (speciální u nafty) atd.
Rozhodně bych na opatrnosti nešetřil
to nea: Máš nějaké konkrétní důvody, proč sis vybrala naftu? Velký roční nájezd, osobní obliba... ?
bývalý majitel
no me prijde za 150tisic km cena 171tisic vcelku ok, za 220tisic km je ale adekvatni tak 120 bych rekl..
Petr Žitný
5D 1.8 Sport
mám od: 1.4. 2011
v provozu od: 1.4. 2011
Nenapadá mě momentálně nic vtipného co bych odpověděl, snad jen že někteří lidi už nevědí co za ten svůj betlém chtít. Ale každý výrobek má svého kupce, a na to lidi asi spoléhají. I když...150.tisíc a 220 tisíc kilometrů...to už je trochu rozdíl ne?
bývalý majitel
no nevim no, tohle ma cca 150tisic najeto a chtej za to 171tisic
http://www.sauto.cz/osobni/detail/honda/civic/10508622?goFrom=list
nebo vlasticovyho benzina, ale podle popisu mu nejde klima a sklapeni zrcatek 162tisic km za 165tisic
http://www.sauto.cz/osobni/detail/honda/civic/11200533?goFrom=list
Petr Žitný
5D 1.8 Sport
mám od: 1.4. 2011
v provozu od: 1.4. 2011
Takže starší pán nezklamal. Myslí si že má doma Monu Lisu.
bývalý majitel
Tak u každýho staršího auta by si člověk měl přichystat ještě pár(desítek) tisíc do zálohy kdyby něco... Asi málokdo bude prodávat auto ve 100% stavu včetně výměněných spotřebních věcí a pod...
http://moje.auto.cz/Kubajsu/honda.html
obdivovatel
z jakého roku je tento Civic... možná je to ten samý co jsem skoro před rokem prodal...
bývalý majitel
A že by auto po starým pánovi (a takový keci prodejců) byla nějaká výhoda? spíš naopak !!!