Hledat |
Koupit Hondu 2,2 i CTDi když má najeto přes 220000km?Už dlouho se mi líbí Civic 8g,doposud jsem měla Toyoty-taky v dieslu,měly ale problém se v vstřikováním-věčně zanešené trysky a to jsem tam dávala Vervu a Shell V-Power Vložil nea, 28. Srpen 2012 - 18:40
|
bývalý majitel
Při těchto kilometrech už mohou odejít vstřikovače, což je pálka.Zbytek se dá zkontrolovat....,ale to podávání "nafty" to je problém.Pak je to finanční mazec.
bývalý majitel
2bep:
, dokud to auto neproleze nekdo co tomu rozumi, muzou se tady lidi dohadovat do aleluja jestli je 150 tkc za 220 tkm prilis nebo ne.
presne tak, myslet znamena h.... vedet
Najezd v kilometrech je jenom jednou zalezitosti od kterych se odviji cena. Stokrat radsi si koupim treba ojety vuz stredni tridy s velkoobjemovym dieslem co ma 200 tkm se kterym nekdo jezdil evidentne denne 100 km do prace po dalnici nez cokoliv co jezdilo po ceskych tankodromech s polovicnim najezdem, minimalnim servisem a mozne s kilometrazi jeste vyssi
Hlavně hodnotíme cenu bez znalosti jiných věcí než jen to, že jde o Ufo v naftě s 220.000km na tachecu. Jo a po starším pánovi.
Neznáme další věci:
- rok výroby/model
- výbava
- příslušenství: stav letního/zimního obutí, střešní nosič, tažné či další spešl výbava
- nejlépe se poptat přímo v servise, kam auto mělo jezdit, nechat si vytáhnout historii oprav a údržby.
Ideálně si sehnat někoho na prodeji nezávislého, kdo Ufa zná a nechat si auto od něj pořádně zkontrolovat.
Může jít o model bez PDF a řada spotřebních věcí už mohla být výměněna. Brzdy, podvozek, spojka (speciální u nafty) atd.
Rozhodně bych na opatrnosti nešetřil
to nea: Máš nějaké konkrétní důvody, proč sis vybrala naftu? Velký roční nájezd, osobní obliba... ?

bývalý majitel
no me prijde za 150tisic km cena 171tisic vcelku ok, za 220tisic km je ale adekvatni tak 120 bych rekl..
Petr Žitný
5D 1.8 Sport
mám od: 1.4. 2011
v provozu od: 1.4. 2011
Nenapadá mě momentálně nic vtipného co bych odpověděl, snad jen že někteří lidi už nevědí co za ten svůj betlém chtít. Ale každý výrobek má svého kupce, a na to lidi asi spoléhají. I když...150.tisíc a 220 tisíc kilometrů...to už je trochu rozdíl ne?
bývalý majitel
no nevim no, tohle ma cca 150tisic najeto a chtej za to 171tisic
http://www.sauto.cz/osobni/detail/honda/civic/10508622?goFrom=list
nebo vlasticovyho benzina, ale podle popisu mu nejde klima a sklapeni zrcatek 162tisic km za 165tisic
http://www.sauto.cz/osobni/detail/honda/civic/11200533?goFrom=list
Petr Žitný
5D 1.8 Sport
mám od: 1.4. 2011
v provozu od: 1.4. 2011
Takže starší pán nezklamal. Myslí si že má doma Monu Lisu.
bývalý majitel
Tak u každýho staršího auta by si člověk měl přichystat ještě pár(desítek) tisíc do zálohy kdyby něco... Asi málokdo bude prodávat auto ve 100% stavu včetně výměněných spotřebních věcí a pod...
obdivovatel
z jakého roku je tento Civic... možná je to ten samý co jsem skoro před rokem prodal...
bývalý majitel
A že by auto po starým pánovi (a takový keci prodejců) byla nějaká výhoda? spíš naopak !!!