Hledat |
Koupit Hondu 2,2 i CTDi když má najeto přes 220000km?Už dlouho se mi líbí Civic 8g,doposud jsem měla Toyoty-taky v dieslu,měly ale problém se v vstřikováním-věčně zanešené trysky a to jsem tam dávala Vervu a Shell V-Power .U japonce bych ráda zůstala-četla jsem si,že Civic nemá selenoidové vstřikovače,ale ty odolnější,co přežvýknou leccos.Nabízí se mi koupě ojetého Civicu za dobrou cenu-byl servisovaný každých 20000km,majitel starší pán si ho opatroval.Jen se obávám,že při těch kilometrech mi začne všechno odcházet. Vložil nea, 28. Srpen 2012 - 18:40
|
obdivovatelka
niio:
Takové Lego pro velké kluky
obdivovatelka
No cena je 150.000,- ale jak vidím hoši,dalších pár desítek bych si mohla rovnou nachystat bokem na nezbytné opravy. Raděj ještě počkám a za vyšší cenu si koupím něco čerstvějšího .Civic je ale jasná volba-jela jsem s ním do Chorvatska a zpět a úplně jsem se do něj zbláznila-nemůžu ho ale mít za každou cenu
Auto by mělo být víc doma,než v servisu...
Takže velké díky za objektivní zhodnocení a hodně šťastných kilometrů
bývalý majitel
vsetko sa odvija od ceny... nic viac nic menej,su aj benzinaky aj naftaky bezne s najazdom cez 200tkm a stale jazdia a aj pravdepodobne jazdit budu,ja som pred casom videl inzerat kde predavali benzinovu co mala tusim dajakych 270tkm a aj naftovu okolo 300tkm....ak ma auto cez 200tkm tak to neznamena vobec,ze ma pred smrtou motor alebo ostatne zalezitosti na aute,je pravda,ze sa to moze stat ale dnes sa to stava aj autam ktore maju o mnoho menej km...
keby si kupovala to iste auto ale mala by si na tacho stocenych 100tisic bola by si si istejsia?
schvalne napis cenu
5D 2.2 Sport
mám od: 1.1. 2011
TAK,TAK Souhlasim s Bullym.
bývalý majitel
Ja tiez denne lezim v aute, susedia si musia mysliet, že je stále pokazene, lenže ja si ho len tak pre radosť rozoberam a pozerám, čo by sa dalo vylepšiť
bývalý majitel
Ale tak zase nedelejte chytraky. Kolik lidi si kupuje v CR a SR auta z bazaru se "zarucenymi" 95 tkm a pritom maji nalitano hodne pres 200 tkm. S trochou stesti a pece muzou slouzit jeste dlouho. Je to proste castecne loterie, pomer cena vs. odhadovany technicky stav.
Kazdy totiz nema na nove auto, na cerstvou ojetinu, na auto jete 2, 3, 4, ... roky a presto si nechce kupovat mikrovozitko nebo neco s vysokymi provoznimi naklady.
v provozu od: 13.6. 2006
Kdysi jsem chtěl koupit SAAB v podobné "kilometrizaci". Šéfmechanik ve značkové opravně mi řekl jasné ne! Pozvolna odejde téměř (podotýkám téměř) všechno, ložiska (jedno kde), gufera (dtto), různá těsnění (dtto), elektroinstalace, lanka, bowdeny a hlavně elektronika.
Ten SAAB "výhodně" koupil Láďa, manžel známé mé ženy a zešedivěl z něj, jeho žena po čase vzala "kramle", našla si řezníka. Ten zavřel na nedělí a pondělí krám a užívali si volna, zatím co Láďa denně po práci a o víkendech ležel v autě nebo pod ním, finančně se zruinoval. První, co mu odešlo byl chladič klimatizace. Za mne také NÉÉ!
bývalý majitel
inac, ak je to z bazaru, tak ruky prec od toho!!!!!!
v bazaroch su vzdy auta po dochodcoch, starsich panoch, mamickach na materskej.....velke
do bazaru sa davaju auta, kde majitelia s nimi nechcu mat nic spolocne...
5D 1.8 Sport
mám od: 1.4. 2011
v provozu od: 1.4. 2011
Záleží na tom, za kolik je ten civic na prodej. Pokud by ten "starší pán" (zajímavé-každý kdo kdy kupoval ojetinu, tak od staršího pána?) nechtěl za něj víc jak 80.000,- Kč tak bych do toho šel. Ale jestli si někdo myslí že jeho auto je Mona Lisa a s věkem roste na ceně tak bych ho poslal do háje. Za mně ne.
bývalý majitel
ja si myslim, ze honda je o tom, ze s tym nemusis chodit tak casto do servisu s problemami. Netrpi chronickymi problemami, ako napr klima pri seatoch, brzdy na A6, spojka na MLkach a pod. To znamena, ze pocas svojej zivotnosti ta nenecha na okraji cesty. a prave ta zivotnost auta pri normalnej prevadzke je 200tis km- to znamena kombinacia dialkovych a mestskych ciest. stazena prevadzka je 100tis km - napr. taxikarske auta. ak je auto vyslovene setrene a jazdi lahke trasy (kvalitne dialnice), tak vydrzi aj 400tis bez nejakych velkych oprav.
rotacne suciastky su dimenzovane na cca 200tis km. rataj s tym, ze bude treba repasovat alebo vymenit alternator za chvilu, starter moze zacat robit problemy. vsetky klby a loziska a brzdy sa budu hlasit tiez k slovu. DPF filter v uzasnej cene 3000tis eur bude ako bonus.
Ak to auto kupis za 4000tis eur, tak najblizsich 100tis km das dalsich 4tis za rozne vymeny. to je proste fakt. ono napriklad cely rok ta nebudu opravy stat ani korunu a potom sa zrazu nieco poserie a oprava vyjde na 1000eur. tiez u stareho auta budes potrebovat svojho mechanika, co sa tomu rozumie a nebude si pytat 30eur za hodinu ako v servisoch.
dizel ma nevyhodu, ze obsahuje suciastky, bez ktorych je nepojazdny a stoja velke peniaze: vstrekovace, turbo, DPF filter.
nerobil by som si teda iluzie, ze honda bude bez investicii. ja som na 6G musel pri 240tis (neviem, kolko mal ten motor realne) km vymenit celu hlavu.
Viete preco vodici renaultov na seba blikaju na cestach? Lebo sa poznaju zo servisu....