Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Před chvílí jsem definitivně upravoval rezervaci
Od 15:00 do 17:00 máme rezervované 2 dráhy (max 16 hráčů), následně 20 míst v nekuřácké restauraci (17:00 - 20:00). Zároveň počítají s parkováním pro 13 aut (11 ufonů)
Ve 14:30 odjíždíme ze Šestky ve složení 2bep, Rogger01, Selffinka a zitnyp.
bývalý majitel
Nebudete jediní
Že by reklama na novou hračkárnu v OC?
bývalý majitel
A hele hele kdo se nám to nastěhoval na střechu Šestky.
bývalý majitel
Tak já a Pavla, restaurace určitě a bowling se přizpůsobíme dle množstevních možností.
bývalý majitel
to Mark: Když nebudeme v budoucnu vyhánět ani toho pomatenýho škodofkáře, tak Tebe taky rádi uvidíme. Jen upřesni kolik Vás přijede, abych případně rozšířil rezervaci.
bývalý majitel
Koukám, že pořádáte předvánoční sraz, mohl bych se zůčastnit jako bývalí Ufař? (ale věrný Hondař)
bývalý majitel
To vis, nikdo Te nepodpori tak dobre jako kamaradi a pratele
bývalý majitel
Vy mi dáváte, pacholci!
bývalý majitel
Tak do vlákna o spotřebě přispívá o kufru jsem teď pár příspěvků taky četl. Bude připraven