Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Jednu jízdu jede málokdo, takže viz jejich dlouhodobá akce. Osobně mě do Radotína neláká nic, vše je tam horší (restaurace, trať, povrch, motokáry, čistota, dostupnost, atp.) Nicméně je to můj názor a já tu po prodeji svého 8G hraju už jen druhé housle, co se mluvení do srazů týče.
5D 1.8 GT
mám od: 11.1. 2019
v provozu od: 26.7. 2010
Ano, Počernice také nejsou špatné .Kamarád byl dnes v Radotíně a byla cena 150,- Kč, jen jsem se ještě nedíval, do kdy ..Počernice aktuálně za 220,-Kč na bez vyježděné "race" motokáry.. Pochopitelně ze "6" je Radotím podstatně blíže .
bývalý majitel
Návrhů padlo několik, včetně motokár, nicméně Radotín bych nevolil, za ty peníze jsou mnohem lepší volba Počernice. Za sebe hlasuju ideálně pro Prahu, když to nebudou motokáry, ale třeba Šestka tak mi to ani nebude vadit. Případně bychom mohli dát třeba zase pizzu nebo něco podobného ve Statenicích se srazem před tím na 6ce.
5D 1.8 GT
mám od: 11.1. 2019
v provozu od: 26.7. 2010
Doufám, že za měsíc už budu fit a nebudu zase zrovna o víkendu makat. Motokáry v Radotíně nebo je nějaký další/jiný návrh ?
bývalý majitel
Všem díky za dnešní sraz, zvláště pak díky Contymu, za vyzvednutí u domu a po srazu zase odvoz až před dům. Jsem dlužníkem.
Pokud to půjde a budu vítán, přijedu i v únoru, snad už následovníkem UFA, která bude k dispozici Vaší kritice.
bývalý majitel
Dnes to bylo takové komornější, ale přesto příjemné
Co za měsíc, jaká hodina by Vám vyhovovala a spojíme to s motokárami?
bývalý majitel
Ahoj, jestli to stihnem, tak se také zastavíme.
bývalý majitel
Ahoj všem, já tentokrát také nedorazím.
Přeji VŠEM krásný rok 2016
5D 1.8 Sport
mám od: 25.8. 2014
v provozu od: 21.2. 2011
Já se nedostavím. V sobotu budu kolem 14 hod. vyjíždět z Jeseníku.
bývalý majitel
Před/Po se domluvte asi cokoliv dle vlastní chuti. Já přijedu v sobotu teprve z Východních čech a nejspíše rovnou na sraz.