Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
5D 1.4 Comfort
mám od: 16.10. 2013
v provozu od: 1.1. 2007
Tak me to je treba uplne jedno kde to bude krome Teplic a Horovic jsem jinde nebyla nastavim navigaci a zajedu kam chcete připadne za pomoci Ozza
bývalý majitel
Trening na motokarach by se mi fakt hodil
5D 1.8 Executive
mám od: 19.10. 2014
v provozu od: 12.12. 2008
V tech pocernicich to neni tak hrozny, urcite jsme tam byli loni v zime a v pohode
bývalý majitel
Zima bude teď bohužel na všech motokárách. :-/
5D 1.8 Sport
mám od: 25.8. 2014
v provozu od: 21.2. 2011
Já by v Radotíně naposledy asi před 7 lety. Čas na vyjetí tam byl kolem 1 min 20 s.. V zimě tam je ale pěkná kosa. A za deště tam prší na dráhu.
5D 1.8 Executive
mám od: 19.10. 2014
v provozu od: 12.12. 2008
Ja bych byl pro praga arenu, parkrat jsem tam byl a je to fajn..co vim o letnanech, je to tam pry bida.. Co se tyce srazu, asi bych se pripojil tam, mam to kousek..
5D 1.8 GT
mám od: 11.1. 2019
v provozu od: 26.7. 2010
jasan - setkání na místě vyřeší duplicitu srazu a přejíždění
a kdybych měl 90kg, tak budu skoro spokojený, bohužel se držím u centu ..
je fakt, že ani nevím, jaký je čas na vyjetí v Radotíně. V Počernicích jsem byl zatím jen jednou (přes léto vyhrávají jednoznačně Hořovice) a obávám se, že "race" mi fakt nehrozí ..
Ale dráha velmi kvalitní, široká, hrubá
Tak snad se zadaří časově
bývalý majitel
Osobne se priklanim taky spis k Praga arene v Pocernicich, uz kvuli polohovatelnym sedackam
Neni nutne mit sraz na jednom miste a pak prejizdet na druhy konec Prahy. Muzeme se rovnou sejit na finalnim miste. Urcite to oceni hlavne mimoprazsti
bývalý majitel
Kdepak, nemám vyjeto, myslím si, že abys jak v Radotíně, tak v Počernicích dosáhl na RACE motokáru, musíš tam strávit hodně času (a nechat spoustu peněz) a ještě nemít 90kg.. Zitnyp by na to byl asi ideální kandidát. Tím samozřejmě nechci říct, že to nejde zajet i se 120 kily, určitě je tam ale technika to nejdůležitější, proto mě motokáry baví, vždycky mi ukážou, jak moc toho ještě neumím. Letňany také neznám, nebyl jsem tam.
5D 1.8 GT
mám od: 11.1. 2019
v provozu od: 26.7. 2010
to nexus: díky za info, to také nevypadá špatně . Kvalita Radotín/Počernice je opravdu slušný rozdíl, rozhodně nemíním lobovat v tomto ohledu za Radotín. Máš v Počernicích vyjetou "race"? S mojí váhou bohužel moc šanci nemám .. (ale v Hořovicích se povedlo ..). A těch pár km navíc (pokud by se jelo ze "Šestky") mě taky netrápí. Škoda, že se výběr v Praze trochu zúžil. A Letňany ještě neznám, ale ty mě tak nelákají.
A osobně si nemyslím, že bys tu neměl rovnocenný hlas.