2 PD : Už je to OK. Ne vždy to může opravit autor. Pokud se na příspěvek odpoví pomocí volby odpovědět nebo citovat znepřístupní se autorovi volba upravit. Dost nešťastný nastavení.
Jojo, dík, to jsem měl na mysli, ale opravit to může jen autor nebo admin...
Zatím jsem to vyřešil tak, že jsem nastavil zobrazování 30 příspěvků místo dřívějších 300 :.-)
2PepaVasa:
pls nemohl bys opravit svuj prispevek z: 17. Srpen 2007 - 14:20
Ten predlouhatansky odkaz se nezalamuje a zpusobuje mi pretekani vsech textu vpravo do modreho okraje obrazovky mimo displej a tohle tema (a jina, kam nekdo vlozi timto zpusobem link nebo prilis velkou fotku) je pak temer necitelne a ja ho radeji preskakuju .-/
Diky!
Mozna i pripadny namet adminstratorum, jestli je mozne nejak prikazat zalamovani radku nebo omezit rozliseni fotografii vkladanych primo do textu...vy se v tom urcite vyznate lip...
Thx!
--
13. Leden 2008 - 18:51
Sau
náhodný návštěvník
Tak sem si vytvořil rekord (a ne asi enom můj) a natankoval sem 50.61l do prvního vypnutí pistole. Naprosto neplánovaně Sem čekal že tam pichnu tak 48-49l a ono ejhle Sem sa nejak přepočítal s dojezdem, čekal sem že mě zbyde v nádrži víc To mě tam zbývaly a auto jelo fakt už asi enom na ty výpary
majitel jiné Hondy
Tak to mas celkem stesti. Ja jsem nalil max 50,1 a to jsem byl tehdy opravdu uplne nasucho.
4D Hybrid
mám od: 5.2. 2007
2 PD : Už je to OK. Ne vždy to může opravit autor. Pokud se na příspěvek odpoví pomocí volby odpovědět nebo citovat znepřístupní se autorovi volba upravit. Dost nešťastný nastavení.
5D 1.8 Executive
mám od: 7.12. 2006
Jojo, dík, to jsem měl na mysli, ale opravit to může jen autor nebo admin...
Zatím jsem to vyřešil tak, že jsem nastavil zobrazování 30 příspěvků místo dřívějších 300 :.-)
4D Hybrid
2 PD : To se zřejmě stalo při upgrade, protože se vloudila mezírka do tagu A, a udělala z něho prostý text.
< a href="url">content</a>
<a href="url">content</a>
5D 1.8 Executive
mám od: 7.12. 2006
2PepaVasa:
pls nemohl bys opravit svuj prispevek z: 17. Srpen 2007 - 14:20
Ten predlouhatansky odkaz se nezalamuje a zpusobuje mi pretekani vsech textu vpravo do modreho okraje obrazovky mimo displej a tohle tema (a jina, kam nekdo vlozi timto zpusobem link nebo prilis velkou fotku) je pak temer necitelne a ja ho radeji preskakuju .-/
Diky!
Mozna i pripadny namet adminstratorum, jestli je mozne nejak prikazat zalamovani radku nebo omezit rozliseni fotografii vkladanych primo do textu...vy se v tom urcite vyznate lip...
Thx!
náhodný návštěvník
Tak sem si vytvořil rekord (a ne asi enom můj) a natankoval sem 50.61l do prvního vypnutí pistole. Naprosto neplánovaně Sem čekal že tam pichnu tak 48-49l a ono ejhle Sem sa nejak přepočítal s dojezdem, čekal sem že mě zbyde v nádrži víc To mě tam zbývaly a auto jelo fakt už asi enom na ty výpary
...only the good die young...
obdivovatel
4D Hybrid
2 volňaska : Když jsem tuhle trasu jel naposled, tak jsem měl spotřebu 2 kávy.
bývalý majitel
To mas z toho ze vozis Icka
obdivovatel
??? ...ostrava-praha,praha-ostrava prumer za celou cestu 5.6l a prumerna rychlost 100km/h hura konecne se dostavam pod 6l