Nikdy uz cekatel

Tak po 8 mesicich cekani si pristi tyden pro nej jedu.Zmena barvy me stala 10000kc,protoze jsem se tim trefil uz do modelu 07.A kdyz mi prodejce sdelil,ze v cerveny krome sporta(model 06) bude volny i jeden executiv(model 07), tak jsem sel do nedalekeho baru a po trech bavoracich objednal hvezdare(pry prezdivka pro executiv).Takze 50 tisic v p...A protoze jsem trochu vic puntickar, tak se modlim aby slicovani atd. bylo v norme.Takze drzte palce a cus na pristim srazu.

Vložil Kabik, 5. Říjen 2006 - 17:56
 

TECH
příspěvků: 726
bývalý majitel

Nevím co kdo na diskuzi potentoval (auto.cz), ale ty jsi byl první který zrazoval tam přispívat a chtěl jsi to za každou cenu přesunout sem.Mě to osobně nevadí, je mi jedno kam přispívám ač jsem to téma založil a že bylo a možná je nejživější a nejvíc čtené.(současnost) Nemyslím si že někdo zásadně zblbnul...ono psaný text se dá vyložit nan hodně způsobů.Tož více ohleduplností...

HONDA CIVIK 8G 2,2iCTDi Executive ULTRA BLACK Směju se

--
11. Říjen 2006 - 16:01
Iček
Obrázek uživatele Iček
příspěvků: 2643
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006

to JOE: NO COMMENT!
- Honda CIVIC 8G 1.8 Comfort (od 12. 06. 2006)

--
10. Říjen 2006 - 23:07
JOE
Obrázek uživatele JOE
příspěvků: 611
5D 1.8 Sport
mám od: 5.9. 2006
v provozu od: 5.9. 2006

2 pepec: Moc gratuluju, že jsi se konečně dočkal, snad si budeš auto užívat aspoň z poloviny tak jako já Směju se

Bohužel opět musím reagovat na příspěvek Ička:

"tak kydají o Civicu neskutečné ódy naprosto bezvýznamné a od věci (naše diskuse má být fundovaná a bez demagogie, tj. povyšování lži na pravdu a plechu na zlato). Proto jsem tam přestal přispívat, protože se mi z takových příspěvků dělalo zle. A vidím, že ta diskuse na tom cafe.auto.cz dost upadá, všimnul jse si, že už tam mnozí, kteří měli co říci, nechodí. A já si myslím, že Ti, co to "potentovali" se teď chytají za nos, anebo se za nos brzy chytnou!"

Nechci být Ičku potrefená husa, která se ozve, ale doufám, že nejsem jeden z těch o kterých tak urážlivě mluvíš. Pokud tomu tak je, tak bych rád řekl, že ne každý má čas přispívat každý den! A co se týče těch ód, které jsem i já osobně pronesl, můžu zodpovědně říct, že i po 36 dnech a 4 800 ujetých kilometrech (průměr 133km/den) v Civicu, si za těmito ódami stojím!!! Ba naopak mohu s klidem říct, že to auto je ještě lepší, než se mi zdálo v prvních dnech!!! A není to proto, že jsem zaslepený, ale je to proto, že někdo dokázal tak skvělé auto zkonstruovat! Mrk

--
10. Říjen 2006 - 18:30
pepec
příspěvků: 619
5D 1.8 Sport
mám od: 6.10. 2006

No prvy Civic 8G u nas v okoli ma Sajfa ( ten z FunRadia ) .. ale ten uz zacal parkovat v garazi vnutri jeho baraku, takze budem zase jediny Směju se

Pepec
8G 1,8 SPORT Royal Blue Pearl
lovec UFOnov

--
6. Říjen 2006 - 16:20
volod
Obrázek uživatele volod
příspěvků: 155
5D 1.8 Sport
mám od: 15.1. 2006

nie prvy v ulici? uf sa nam to tu nejako precivikieva... Směju se

--
6. Říjen 2006 - 11:53
pepec
příspěvků: 619
5D 1.8 Sport
mám od: 6.10. 2006

Ooooo siritel vedomosti medzi davmi navstevnikov !

Efez som bol osobne pozriet a pridal som ho do zbierky navstivenych divov sveta. Keby neborak Alexander Macedonsky vedel ako ten skvost nakoniec dopadne, mozno by ho ani nedal znovu vystavat.

A to preco sa tak nekriticky a mozno az prehnane tesim ? Je to sposobene niekolkymi faktormi. Tento Civic je prve nove auto co som si kupil, cakal som nan bez 1 dna nekonecnych 8 mesiacov. A preto sa moja priatelka na mna pozera ako na mierne dusevne postihnuteho. Ale ani to mi nekazi radost z prirastku do rodiny Směju se Jedine z coho som nestastny je to ze bude musiet novy UFOn, zial nie prvy v ulici, stravit 2 mesiace kym sa nastahujem do bytu s garazou.

Pepec
8G 1,8 SPORT Royal Blue Pearl
lovec UFOnov

--
6. Říjen 2006 - 11:25
Iček
Obrázek uživatele Iček
příspěvků: 2643
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006

to Pepec: Hezky si Civica užij a nezblbní z toho, jako se to stalo několika lidem z fóra cafe.auto.cz, kteří proto, aby se dostali do školních čítanek, jako ten blbec Hérostatos, co zapálil, za tímto účelem (dostat se do čítanek), chrám bohyně Artemis v Efesu, tak kydají o Civicu neskutečné ódy naprosto bezvýznamné a od věci (naše diskuse má být fundovaná a bez demagogie, tj. povyšování lži na pravdu a plechu na zlato). Proto jsem tam přestal přispívat, protože se mi z takových příspěvků dělalo zle. A vidím, že ta diskuse na tom cafe.auto.cz dost upadá, všimnul jse si, že už tam mnozí, kteří měli co říci, nechodí. A já si myslím, že Ti, co to "potentovali" se teď chytají za nos, anebo se za nos brzy chytnou!

Tož, zlom vaz! A jezdí opatrně, nebo lépe řečeno obezřetně!

Vysvětlivky: Kolem roku 550 před n.l., následně po dobytí řeckého města Efesos na pobřeží Malé Asie, dal Lýdský král Kroisos (nebo Kyros, co dobyl Médií i Lýdií? - už přesně nevím) vybudovat nádherný chrám, který byl zasvěcen bohyni Artemis. Uvnitř chrámu byla svatyně, ve které byla umístěna překrásná socha bohyně, ozdobena drahokamy a vzácnými kovy. Chrám se stal slavným a lákal věřící ze širokého okolí. Jedné noci roku 356 př. n. l., šílenec jménem Hérostatos chrám podpalil. Střecha se propadla, sloupy se zřítily a socha padla na zem. Po několika letech dobyl Efesos jistý Alexandr Makedonský a rozhodl se znovu vybudovat Artemidin chrám. Do roku 250 př. n. l. byl chrám obnoven do původni krásy a byl zařazován mezi sedm divů světa. Alexandr Makedonský se nedožil splnění svého snu, neboť obyvatelé Efesu potřebovali na obnoveni Artemidina chrámu plných 120 let.

to Luděk K.: Pro Tebe platí totéž a napiš, jak vše proběhlo, to je zajímavé. A že nakonec dostaneš Executive snad nelituješ? Že jsi do toho šel nebudeš nikdy litovat (jako já, ale neměl jsem v dané chvíli, seč jsem se hodně snažil, jinou možnost!). A přeji Ti totéž, co jsem napsal kamarádovi (to Pepec)!

e_czech@volny.cz - Honda CIVIC 8G 1.8 Comfort (od 12. 06. 2006)?

--
6. Říjen 2006 - 0:19
pepec
příspěvků: 619
5D 1.8 Sport
mám od: 6.10. 2006

Ja si zajtra idem po predcasne porodene ( Matka Honda to stihla rovny 1 den pred dosiahnut 8 mesiacov tehotenstva ) UFOniatko v modrej perlove farbe. A tiez som musel prekusnut to ze moja povodne vybrana farba sa uz nelakuje. Ale to ze mi podrazel model 07 som si uz nenechal pacit, a zaplatil som povodnu cenu ( teda s doplnkami som aj zvysenu cenu poriadne preskocil ).

Dnes som ho bol skontrolovat, a dari sa mu Směju se

Pepec
UFOlog lietajuci na modrej perle

--
5. Říjen 2006 - 20:23

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".