Hledat |
Hromadny nakup radich hlav Mugen - uzavreka 3.7.2013 - Posledni den - zitra lock.Protoze se uz ozvalo vic lidi kteri by meli zajem o hlavice radici paky mugen pro 8G, bude nejlepsi mit pro tento nakup vlastni vlako. Cena hlavice je zhruba 1000kc, pri vyzvednuti ci predani v Praze, pri zaslani + nejake drobne postovne. Kdo nevi o co se sjedna, jde o tuto radici hlavici: Hlavice je pravdepodobne vysoustruzena pomoci CNC z jednoho kusu kovu, radici drahy na ni se zdaji byt vypiskovane. Po zhruba dvou mesicich intenzivniho pouzivani zadne znaky opotrebeni. Pokud se umaze staci ji vylesist hadrikem z mikrovlakna - ten z ni zatim nic nesundal ovem pri lesteni klasicke gumo-plastove se mi s nim povedlo pri dukladnem cisteni sloupnout cast gumy. Hlavice ma presny zavit M10 takze po odsroubovani stare staci novou nasroubovat a je hotovo. Vice fotek v me galerii. Zavazne objednavky prosim sem. ad, prave jsem komunikoval s prodejcem a pri objednavce nad 10ks je mozna sleva zhruba 150kc na kus, pri objednavce nad 20ks jeste znatelnejsi ovsem tam se myslim nedostanem. Po rozhovoru s 2bepem jsme se rozhodli ze neni kam spechat a vzhledem k moznosti slevy nechame vlakno i registrace pro nakup otevrene do 3.7.2013 s tim ze hlavice bude mozne predat na "Sraz UFO ve Středu v sobotu 3.8.2013" pripadne distribuovat dal pokud budou nejaci dobrovolnici Update objednavek Zavazne objednavky na hlavici Mugen: edit: update objednavek Vložil Fil, 27. Květen 2013 - 17:55
|
bývalý majitel
Ahoj, vymažte si mě ze seznamu. Zajistil jsem si OEM CTR jinou cestou. Díky.
bývalý majitel
Tak zase neni treba prehanet, hlinikova radicka mne drzet v CTR 7 i 8G sla. Koho studi, ten malo radi
Popravde ale jeji karbonova varianta byla do ruky znatelne prijemnejsi, kdyz jsem vcera nechal stat auto jak dlouho v tom vedru na slunicku.
bývalý majitel
Pro nás v CTR žádná novinka S tou horkou a ledovou řadičkou
bývalý majitel
Podobne intenzivny zazitok budes mat pri silnych mrazoch
Vyzera to velmi dobre, ale po skusenostiach zo sluzobnych aut som od tejto myslienky uplne upustil...
5D 1.8 Sport
mám od: 6.12. 2011
v provozu od: 20.1. 2011
Off topic: V týchto horúcich dňoch si užívam tu Mugen hlavicu. Po nasadnuti do auta je tak zhava, že na nej nevydržím mať ruku ani sekundu. Chnapka do trouby bude asi povinná výbava
4D 1.8
mám od: 25.5. 2013
v provozu od: 1.3. 2006
Zdravím....můžete si mě také připsat na seznam...díky
bývalý majitel
co se dopravy tyce jeste upresnim, uzaverka je 3.7.2013, tak aby bylo mozne hlavice rozdat na srazu 3.-4.8.
bývalý majitel
Rozhodne nekazis, ta jedna typer ktera tam je jen tak bokem.... Pokud se to vyridi mimo tak mozna i lepe
5D 1.8 Sport
mám od: 24.7. 2013
v provozu od: 24.7. 2006
Ja by som tú hlavicu Mugen tiež bral, dalo by sa to poslať poštou?