Hledat |
Civic 2008 Executive - parkovací senzoryKdo máte Civic 2008 Executive, má parkovací senzory? Vše nasvědčuje tomu, že nemá, ale jeden obchodník v Hondě mi tvrdil že i verz 2008 je má... Na obrázcích nějaký prolisy v náraznících jsou... Jak je to tedy? Vložil shallowhal, 26. Březen 2009 - 0:21
|
bývalý majitel
ked takto vyzeraju original od vyroby tak som potom rad ze chalani v Nitre mi namontovali neoriginal ktory vyzera 100krat lepsie...
5D 2.2 Executive
mám od: 19.12. 2007
posielam slubené foto
4D Hybrid
mám od: 5.2. 2007
Největší výhodou originálů, je, že jsou spolehlivé a v barvě nárazníku, tudíž se nemusí lakovat. Lakováním se totiž dají čidla uvést až do stavu nepoužitelnosti.
5D 1.8 Executive
mám od: 14.4. 2009
Jumbik5: No a nemohl bys sem dát fotku jak vkusně/nevkusně je to udělaný - pro porovnání?
5D 2.2 Executive
mám od: 19.12. 2007
ja mám diesel 2,2 executive model 2008 a parkovacie senzory boli štandartne od výroby.
bývalý majitel
ja mam taktiez neoriginal ale nastastie ich spravene fakt na jednicku a nemam tam ziadne "zatky"
5D 1.8 Sport
mám od: 4.7. 2008
Ja som sa pri kupe v motorcare BA nechal dealerom nahovorit na neoriginaly (tie honda boli moc drahe). Ked som uvidel tie spunty od sampusu co tam navrtali tak sa mi chcelo plakat. Navyse to vkuse pipa aj ked za mnou nic nie je + za tu cenu som si mohol namontovat aj s parkovacou kamerou. No nic nabuduce budem mudrejsi...
bývalý majitel
takto to mam ja dodatocne namontovane...skoro ich neni ani vidiet
vetsia foto sa najde v galerke
5D 1.8 Executive
mám od: 14.4. 2009
Tak jsem potkal cestou jednoho Civica 2008 Exe a koukal jsem že těma parkovacíma senzorama úplně zohavili zadní nárazník!! Nevím kde sehnali tak ohavný špunty (ledaže to je model dřívější a majitel si to dodělal). Škoda že jsem to nevyfotil....
3D 2.0 Plus
mám od: 13.3. 2009
CTR do r.v. 2008 v zaklade parkovacie senzory nema, od r.v. 2009 budu vo vybave ako pise babo