Hledat |
Civic 2008 Executive - parkovací senzoryKdo máte Civic 2008 Executive, má parkovací senzory? Vše nasvědčuje tomu, že nemá, ale jeden obchodník v Hondě mi tvrdil že i verz 2008 je má... Na obrázcích nějaký prolisy v náraznících jsou... Jak je to tedy? Vložil shallowhal, 26. Březen 2009 - 0:21
|
5D 1.8 Executive
mám od: 10.11. 2006
Decentne parkovacie senzory ma META, ale tie od hondy su fakt velke..........nechapem preco
Don´t Look To The Eyes Of A Stranger
5D 1.8 Executive
mám od: 14.4. 2009
Takže Civic 2008 EXE jsem konečně přivezl domů a ... je tomu skutečně tak, vadou na kráse jsou právě ony zadní senzory! Trčí ven jako špunty od šampáňa, prostě mají takový kroužky, nebo něco jako trychtýřky, ve kterých jsou vlastní senzory, později vyfotím...
Přitom v kalalozích Hondy jsou vždy senzory spíš vnořený do nárazníku (a taky menší).
Mimochodem, implicitně je nastavena zarážka na 30cm, vyhovuje vám to? Není to moc při dnešním parkování "tělo na tělo"?
3D 1.8 Sport
mám od: 2.4. 2008
v NR v honde to robia za cca 10tis. v TT za 6tis a tam ukazuje aj vzdialenost a aj v ktorom rohu je prekazka. ale neviem ako to vyzera ked je to nahodene.
5D 1.8 Executive
No dnes som parkoval pri avione vedla cerveneho civica a mal tam fakt obrovske stuple vo farbe
obdivovatel
pravda, je to META, ja mam identicke (zarovnane s plochou naraznika)
5D 1.8 Sport
mám od: 4.7. 2008
Jeden strieborny civic co mi stava pred barakom ma take zapustene v narazniku. Dufam ho stihnem cestou z prace odfotit. Nemam ale kontakt na majitela odkial to ma.
5D 1.8 Sport
mám od: 10.3. 2008
Jediny obrazok, co som nasiel, bol na ich domacej stranke a tam to vyzeralo ako klasicky spunt. Ako vlastne vyzera senzor, ktory neprecnieva a je zarovno s naraznikom?
5D 1.8 Executive
vyzera to ako od META SYSTHEM
http://www.metasystem.sk/index.php
5D 1.8 Sport
mám od: 10.3. 2008
Mohol by si napisat, aky typ si kupoval? Lebo vsetko co som videl v rozumnej cene boli take spunty, ktore sa davali zvonku a teda trcali. Hlavne je ten naraznik obly, tak sa casto musia dat aj vyrovnavacie podlozky. - moj pripad.
5D 2.2 Executive
mám od: 19.12. 2007
je to len vec názoru ako sa na to pozeráš, mne tak vobec nevadia hlavne že fungujú super a neplatil som za ne nič lebo som ich dostal ako štandart.