Hledat |
VIDEO: Upoutávka ze srazu v Palkovických hůrkách 2008!!!Ahoj, Vím, že se moc těšíte na video z našeho srazu, tak vás musím trošku navnadit. Trailer na hudbu musím udělat později, protože jsem v časové tísni a plné znění včetně intimních záběrů bude na DVD. (Gonda) Stahovat můžete přímo zde: Demo videa z 2. srazu (Palkovické Hůrky) - WMV, 12MB nebo z rubriky "ke stažení". Vložil Asterix, 6. Červen 2008 - 18:06
|
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.6. 2006
Jakmile bude DVD hotovo, já velebný kmet (u Staročechů oslovovali muže starší 50 let právě takto), v morku kostí cítím, že můj život se po jeho shlédnutí rozdělí na dvě části. Na dobu, kterou jsem žil bez Civica a na dobu s CivIčkem. Superlativy na předváděcí ukázku jste už sami vyčerpali, takže super hodnocení si rád přečtu, jakmile bude DVD hotovo. Ale, že to bude pecka, netřeba předvídat. To je tutovka. Asterix vulgo Patrick Svěrák je betalné machr!!
P. S. Nezapomeňme na Pavla Jakubiska alias Gondu. I on tvořil tuhle bombu!!
Jak milé bude DVD?
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007
5D 1.8 Sport
mám od: 14.2. 2008
Sedím u compu, čelist spadlá až pod pracovní desku, že nemůžu vstát. No a co až to bude CELÉ.
Only Shadow of ALF
bývalý majitel
Super ochutnávka, už se těším na akční pokračování na DVD.
majitel jiné generace
super už aby bolo hotové aj DVD
5D 1.8 Executive
mám od: 7.12. 2006
Nemám slov...vypadá to ÚŽASNĚ!!!
5D 2.2 Sport
mám od: 4.7. 2007
Muf: TRESOR!!!
majitel jiné generace
Tak to me jc totalne dostal, protoze to sem hodil behem nekolika minut!!!!! WOW
super video, zrovna som sa pripojil a pozeram ze trailer je uz to. cele to bude asi fantasticke. len tak dalej
5D 1.8 Sport
mám od: 5.9. 2007
dobréé... kdo to tam švihal tím šmírem?