Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
3D 1.8 Plus
mám od: 29.10. 2010
v provozu od: 29.10. 2010
Dneska du fotit a de na net, tak tech vtipku o benzinu nech, nebo si to zase rozmyslim
3D 2.0 Plus
mám od: 20.10. 2010
...já jenom už nemohl pořád poslouchat, že Ti to nejede . Ne ne dělám si legraci .
No a jestli tahle krátká svižná projížďka je odpovědná za to, že měníš Type S za K20, potom je to skvělá zpráva /především pro majitele čerpacích stanic / .
Samozřejmě bych rád poděkoval 2bepovi a dalším za organizaci a fotodokumentaci celé akce .
5D 1.8 Sport
mám od: 28.11. 2008
v provozu od: 28.11. 2008
Outdoor znam jen ve Vysokem Myte. Je jeste neco jineho a bliz Praze? Jinak Radotin je z tech halovych urcite nejlepsi volba a hned vedle brezanskyho udoli/respektive kopec na Tocnou, kde se jezdi i zavody do vrchu
bývalý majitel
Osobně jsem pro sraz na OC Šestce, je tam místo, v dosahu občerstvení, je to rozumná destinace (hned u okruhu) a navíc s potenciálem zajímavých fotek s letištěm za zády
Vestec je super na mytí auta (viz. "M@jkovo (H-C.cz) Pokec pucování Vestec"), ale jinak je to "jen" parkoviště u supermarketu
K motokárám, proč ne, byl by návrh na nějakou konkrétní dráhu? Nejlépe asi nějaké outdoor, Radotín je sice prima, ale hala
bývalý majitel
super nápad s těma motokárama
5D 2.2 Sport
mám od: 14.12. 2007
Do Mostu 24,3,2012 se přijedu podívat.
bývalý majitel
A když bude ten svátek a budeme v tom okolí, co to spojit ještě s motokárama!
bývalý majitel
Myslim ze start muze byt klidne na Sestce, po okruhu je to z Jesenice sotva 20min cesty.
bývalý majitel
Bezva návrh. Sám jsem z Týnce, tak mohu jen orodovat .
Sraz se může třeba uskutečnit ve Vestci u Wapky (http://www.myciboxy.cz/cs/) a nebo v Jesenici u Alberta, kde je velké parkoviště. Pak by se mohla ject jízda po navržených trasách až třeba do Benešova a zpátky na Prahu přes E55 a D1.