Hledat |
Tlmice - vymena po 120 000 kmNazdar kolegovia. Tak ma moja lodička donútila zamyslieť sa nad nesmrteľnosťou tlmičov. Už to začína pripomínať Octaviu a teda je čas vymeniť tlmiče a mohli by sa pri tom zviesť i tuhšie pružiny. Trochu som ale v otáznikoch z cien KW, KONI a pod. Viete poradiť? Gonda Vložil Gonda, 21. Září 2010 - 19:48
|
5D 1.8 Sport
mám od: 5.2. 2006
v provozu od: 14.2. 2015
to Shi> Koni FSD su horky favorit. Ake pruziny si k nim volil? Co komfort? Zmenil sa? U FSD pisu, ze su len pre originalne zavesenie. Co si mam o tom mysliet? Dik za rady a info.
bývalý majitel
Tak zauvažuj na Koni FSD. Mám na nich najeto 10 000 km a zdají se býti naprosto v pohodě, jen těch prvních cca 100 km, než se zaběhly, to byl dost drsný supersportovní kostitřas.
Akorát asi budu muset na geometrii - zdá se mi to poslední dobou nějaké moc nedotáčivé, ale na tom se asi dost podepisují i použité originální gumy Michelin PP :-/
bývalý majitel
No zatím není 1.8 v seznamu vozů na http://xyz-racing.cz/podvozky.php, ale když bys mu zavolal tak by to asi dokázal zařídit. Jestli jde ale o rodinu a cesty v ČR tak na to zapomeň. Každá vetší díra na silnici je třeba objet.
5D 1.8 Sport
mám od: 5.2. 2006
v provozu od: 14.2. 2015
No často jazdím s rodinou, takže komfort je dôležitý. Avšak nastavenie "ala Koly a KW" my prišlo pocitovo OK. Ako si to myslel, že Dany je dokáže udelat na 5D?
bývalý majitel
Jestli ti nezáleží až tolik na komfortu tak XYZ Racing SuperStreet, fungují super, ale oproti sériovým CTR jsou tvrdší. Dany je určitě dokáže udělat i na 5D.