HONDA CIVIC MY2006 1,8 i-vtec/103kW BA95 vybavení SPORT , barva galaxy grey metalic Stav k 20.11.2010 :
r.v.2007, v provozu od 05/2007, najeto 55 000km, nebouráno. Pravidelný každoroční servis ve značkovém servisu Honda (servisní kniha k dispozici). Na voze i laku je patrné běžné opotřebení používáním, trvale parkováno v garáži. V roce 2010 vyměněno čelní sklo (autorizovaný servis) z důvodu poškození kamenem.
Palubní deska z modelu type R - matná (původní lesk k dispozici), nerez lišty na prazích (původní plastové k dispozici), přední maska provedení GT (původní"akvarium" k dispozici).
Denní světla LED (certifikovaná) s automatickým spínáním po nastartování motoru, automaticky zhasínají po rožnutí potkávacích světel ručně nebo automaticky. Parkovací zdroje LED, hlavní světla osazena žárovkami OSRAM Night Breaker H7+H1-nové), vnitřní osvětlení modré LED. Zámek zpátečky Defend lock. Pryžová vana v kufru, textilní a pryžové (na zimu) koberečky. Bezpečnostní matice kol 4x1. Dvě sady kol, letní sada: Alu disky (RIAL černé s alu leštěnými dvojpaprsky) R16 obuto MICHELIN Pilot HP 205/55 nové (najeto cca 200km), zimní sada: Alu disky (RIAL černé s alu leštěnými dvojpaprsky) R16 obuto KLEBER Krisalp 205/55 jeté (najeto cca 11 000km).
TP do 05/2011, průměrná spotřeba PP=6,7l/100km skutečnost 7,2l/100km, bezchybný stav, důvod prodeje koupě nového vozidla, vozidlo k dispozici 02-03/2011.
Foto viz galerie Petr.
Předpokládaná prodejní cena 300 000.-Kč vč.DPH.
obdivovatel
To volńaska: Nevím proč je cena nesmyslná. Mě se jeví jako přiměřená. Nejsem automechanik, všechny servisy a úpravy se děly v autorizovaném servisu (Autogarant forte Zlín) za peníze a proto jsem přesvědčen, že za auto s výše uváděnou výbavou 260000.-Kč a za zimní (alu-rial) kola 10000.-Kč, tedy součet 270000.- je cena přiměřená. Auto je minimálně opotřebeno, což dokazuje i najetých necelých 59000km (nijak upravováno) za necelé 4 roky provozu. Bylo a stále je po celou dobu garážováno a kromě pár ranek uštědřených za provozu nejsou vidět žádné rány, stopy koroze a další opotřebení. Zevnitř se neozývají žádné "podivné zvuky" jak je tomu u nejméně 50% civiců 8G v tomto klubu.
Jinak zůstávávám příznivcem HONDY a CIVICA též, byla to pro me pěkná zkušenost a nebýt pro mne zajímavé nabídky a přibývajícího věku s narůstající prioritou pocitu maximálního bezpečí asi bych moje nové VOLVO S60/2011 nekoupil a hondu bych provozoval i nadále.
náhodný návštěvník
Ahoj, cena je přestřelená. Nabízím 240 tis. cash,pokud stav odpovídá popisu, jednu sadu kol si můžeš nechat a prodat zvlášť. Chtěl bych to pro sebe, nejsem bazar. V případě zájmu jsem na mailu sedlyzavinacseznam.cz
obdivovatel
nic ve zlem,ale trochu nesmyslna cena
obdivovatel
HONDA CIVIC 1.8i sport s doplňky výše poposanými je volné, ihned odběru za cenu 270 000.-Kč. . Stav tachometru 59000km, dnes přezuto na letní pneu, zimní kola (celá alu disky včetně pneu) k dispozici.
obdivovatel
Tak teď je to již vážné, inzerované vozidlo v preambuli se všemi doplňky bude k dispozici kolem 20.3.2011. Nová cena 270000.- Počet najetých kilometrů dnes 59200, na zimních gumách přibylo cca 4500km. Prodám prvnímu vážnému zájemci, platba v hotovosti při převzetí vozidla. Stav vozidla se nezměnil, stále perfektní. Nová STK potřebná po 9.5.2011.
5D 2.2 Sport
mám od: 30.10. 2009
to se toho stalo, jsou zde větší ptákoviny a nikomu to nevadí ... přeji úspěšný prodej
5D 1.8 Sport
mám od: 8.4. 2009
nepatrí toto náhodou do bazáru ? To je také ťažké dať to do správnej sekcie ?