Prodej vozidla - MY2006 1.8 Sport

HONDA CIVIC MY2006 1,8 i-vtec/103kW BA95 vybavení SPORT , barva galaxy grey metalic Stav k 20.11.2010 :
r.v.2007, v provozu od 05/2007, najeto 55 000km, nebouráno. Pravidelný každoroční servis ve značkovém servisu Honda (servisní kniha k dispozici). Na voze i laku je patrné běžné opotřebení používáním, trvale parkováno v garáži. V roce 2010 vyměněno čelní sklo (autorizovaný servis) z důvodu poškození kamenem.
Palubní deska z modelu type R - matná (původní lesk k dispozici), nerez lišty na prazích (původní plastové k dispozici), přední maska provedení GT (původní"akvarium" k dispozici).
Denní světla LED (certifikovaná) s automatickým spínáním po nastartování motoru, automaticky zhasínají po rožnutí potkávacích světel ručně nebo automaticky. Parkovací zdroje LED, hlavní světla osazena žárovkami OSRAM Night Breaker H7+H1-nové), vnitřní osvětlení modré LED. Zámek zpátečky Defend lock. Pryžová vana v kufru, textilní a pryžové (na zimu) koberečky. Bezpečnostní matice kol 4x1. Dvě sady kol, letní sada: Alu disky (RIAL černé s alu leštěnými dvojpaprsky) R16 obuto MICHELIN Pilot HP 205/55 nové (najeto cca 200km), zimní sada: Alu disky (RIAL černé s alu leštěnými dvojpaprsky) R16 obuto KLEBER Krisalp 205/55 jeté (najeto cca 11 000km).
TP do 05/2011, průměrná spotřeba PP=6,7l/100km skutečnost 7,2l/100km, bezchybný stav, důvod prodeje koupě nového vozidla, vozidlo k dispozici 02-03/2011. Jsem znuděný
Foto viz galerie Petr.
Předpokládaná prodejní cena 300 000.-Kč vč.DPH.

Vložil Petr, 19. Listopad 2010 - 16:06

volňaska
Obrázek uživatele volňaska
obdivovatel

podle mě jestli chces auto skutecne prodat tak realna cena je nekde kolem 240tis.
ale pokud te prodej netlaci a jen skousis tak to chapu taky bych to tak udelal.
jak bylo receno kazda vec ma sveho kupce.
preji rychly prodej Palec nahoru

--
22. Březen 2011 - 7:18
Milda
Obrázek uživatele Milda
5D 1.8 Executive
mám od: 31.7. 2009

Koukám že se to tu pěkně rozjíždí Směju se
Měl jsem představu že koncem Května prodám svoje auto za cca 220 - 230.000Kč.
Ale jak to tak sleduji, tak budu asi muset trošku zdražit Směju se
Jinak: rv 2006, executive, sada GP + mřížka typeR, serviska, najeto 50.000Km, na podzim komplet nové brzdové destičky.

http://8g.hondaclub.cz/index.php?q=gallery&g2_itemId=38860

--
21. Březen 2011 - 23:21
miky
majitel jiné generace

TECH napsal:
miky napsal:
Ja dal civica 1,8comfort před měsícem na výkup v AAA za 220000 a to byla 2006,naj 90 000km.Musím dodat v perfektním stavu.Postavili ji za 250 000kč a za devět dní byla prodaná.benzínu 1,8 je hodně málo na prodej v porovnání s 2,2 a 1,4.Peto trpělivost já myslím,že to za těch 260 000kč prodáš.

Nebylo to v PCE, vím že tam jeden "střibrnej" stál.Jinak souhlas....taky mysim že prodá.Jen to chce hodně inzerovat....

Ne,v Ostravě.
--
21. Březen 2011 - 22:32
TECH
bývalý majitel

miky napsal:
Ja dal civica 1,8comfort před měsícem na výkup v AAA za 220000 a to byla 2006,naj 90 000km.Musím dodat v perfektním stavu.Postavili ji za 250 000kč a za devět dní byla prodaná.benzínu 1,8 je hodně málo na prodej v porovnání s 2,2 a 1,4.Peto trpělivost já myslím,že to za těch 260 000kč prodáš.

Nebylo to v PCE, vím že tam jeden "střibrnej" stál.Jinak souhlas....taky mysim že prodá.Jen to chce hodně inzerovat....

--
21. Březen 2011 - 22:29
miky
majitel jiné generace

--
21. Březen 2011 - 22:27
TECH
bývalý majitel

Ivoos napsal:
Musim souhlasit s Volnaskem. Dle meho nazoru prodejni cena se vsim vsudy je max 250tis pokud se teda nebavime o cene na vykup ta by byla do 210. Predpokladam ale ze to uz jsi zjistil. 300 je vazne ulet. Jakekoliv upravy ani doplnky cenu nenavysuji, dulezity je mesic/rok registrace a aktualni stav. Co je cenenno je tak akorat zaruka,ale na tu to nevypada, nepises ani zda je to dovoz a kolikaty jsi majitel.

Pri dnesnich cenach novych aut, je vazne lepsi kdyz vam ho nekdo ukradne, nez kdyz se ho snazite prodat, to vas alespon nese.. ta ztrata tolik a hlavne to nepochopeni ze je to vazne super auto. Jinak bych ho prece neprodaval. Vyplazuju jazyk

BTW: Ja ted prodavam naftu ve vybave sport registrace 12/08, jako nove,1maj, koup CZ, najeto 85tis a stale v zaruce (5let/100tis). Sada zcela novych zimnich pneu a letni na 80%. Cena 250tis. (nastesti uz mam jednoho zajemce ale take jsem zacinal na 300) To ja jen pro predstavu jak je dnes tezke prodat cokoliv.

Tak v těchto "cenách" byl problém prodat vždy...je jasné že člověk si může za tyhle peníze koupit nové auto.Sic ne tuto Hondu.Nesouhlasím ale s tím, že by to za cenu 260 000 nebylo prodejné.Pokud dotyčný má čas, tak pokud je špičkovej stav, tak si může kupce najít, protože spousta jiných stojí sice méně, ale je to poškrabaný,ošuntělé, no prost horší stav.Jsou lidé,kteří pokud chtějí ojetinu, tak na tyhle věci koukají a ani 20tkč rozdilu je nedonutí koupit to horší, mám na mysli vizuelně.Náš pohled je irelevantní.Bazarovej kowboj si plní svůj sen a ten májinej pohled než my.Je zde jen otázka, zda na to má...ale už jsme dost OT.Přeji úspěšný prodej anenech se zviklat.Každé auto má své kupce.Možná zkus prodat(nabídnout) levněji auto a doplňky nabídni zvlášť. Mrk
Apropo Ivosši, nezkoušel jsi výkup(třeba AAA či další)....těch 250tkč se mi zdá že jsi šel zbytečně dolů.Ale chápu....ona i barva je občas problém.IMHO černá půjde na prodej nejlépe.

--
21. Březen 2011 - 22:26
Milda
Obrázek uživatele Milda
5D 1.8 Executive
mám od: 31.7. 2009

Ivoos napsal:
Musim souhlasit s Volnaskem. Dle meho nazoru prodejni cena se vsim vsudy je max 250tis pokud se teda nebavime o cene na vykup ta by byla do 210. Predpokladam ale ze to uz jsi zjistil. 300 je vazne ulet. Jakekoliv upravy ani doplnky cenu nenavysuji, dulezity je mesic/rok registrace a aktualni stav. Co je cenenno je tak akorat zaruka,ale na tu to nevypada, nepises ani zda je to dovoz a kolikaty jsi majitel.

Pri dnesnich cenach novych aut, je vazne lepsi kdyz vam ho nekdo ukradne, nez kdyz se ho snazite prodat, to vas alespon nese.. ta ztrata tolik a hlavne to nepochopeni ze je to vazne super auto. Jinak bych ho prece neprodaval. Vyplazuju jazyk

BTW: Ja ted prodavam naftu ve vybave sport registrace 12/08, jako nove,1maj, koup CZ, najeto 85tis a stale v zaruce (5let/100tis). Sada zcela novych zimnich pneu a letni na 80%. Cena 250tis. (nastesti uz mam jednoho zajemce ale take jsem zacinal na 300) To ja jen pro predstavu jak je dnes tezke prodat cokoliv.

Musím souhlasit Směju se
Dnes je opravdu nepřeberné množství aut a je z čeho vybírat.
Na druhou stranu vše má svého kupce.
Přeji hodně úspěchů při prodeji.

--
21. Březen 2011 - 22:10
Ivoos
bývalý majitel

--
21. Březen 2011 - 21:27
TECH
bývalý majitel

Tak cena cca odpovídá co je na Tipcarsu(horní hranici).Imho ale brzo cena klesne prudčeji...bó ceny aut(nových) jsou někde jinde.I Honda šla hodně dolů.Je to o poptávce a nabídce.Kdo schání Civika v této barvě a s málo kilometry, určitě tohle auto ocení, na ceně bych trval, když to auto je v cajku.Bohužel(bohudík) Civik je drahej.Taky jsme ho draze kupovali.Jinak moc bych s prodejem neotálel.Já bych sice za Civika taky tolik nedal, ale my co už ho máme jsme na tom jinak.Pro někoho to je sen....a tak si klidně za dobrej stav zaplatí.

--
21. Březen 2011 - 20:21
Petr
obdivovatel

To sedly: Za 260000.-může být Tvoje bez jedné sady kol. 240 t je málo za tak vyšolichaný a právě dobře zajetý vůz honda.

--
21. Březen 2011 - 14:29

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".