Hledat |
Pri studenom motore strata tahu nad 3000ot/min. CDTi 2.2Zdravim, viem ze sa ma motor ked je studeny setrit ale obcas sa mi stane, ked este nieje zobriaty ze potrebujem viac pridat no stava sa mi ze nad 3000ot/m mi motor strati tah, ked je uz zohriaty ide vsetko OK. Nieje to len nejaka ochrana vstrekovacov, turba? vceraj som menil preistotu palivovy filter no ziadna zmena. Ziadne chyby v ECU, robi to len na plny plyn nad 3t za studena. Vložil dido, 4. Březen 2013 - 22:31
|
5D 2.2 Sport
mám od: 24.1. 2013
v provozu od: 23.6. 2006
Tak uz to teraz nerobi ked sa viac oteplilo, asi to robi len ked mrzne
5D 2.2 Sport
No na diagnostike žiadna chyba ani kontrolka zhavenia neblika, ten palivak som riadne odvzdusnil ale asi sa nato vykaslem po 4km uz je to ako tak ohriate a nerobi to.. len som chcel vedieť ci je to vlastnost alebo chyba
5D 1.4 Comfort
mám od: 14.10. 2012
v provozu od: 20.12. 2007
Stejnou věc mi dělala 7.g s 1,7naftou po zamrznutí nafty.Do 3000rpm úplně v klidu a nad 3 bez reakce na plyn, většinou se rovnou vypnul motor. Moc jsem si užil cestu do servisu Nebliká/nesvítí ti náhodou symbol žhavení i po nastartování? Máš to po výměně paliváku řádně odvzdušněný? Diagnostice se asi nevyhneš
bývalý majitel
Mozne to je, ze jde o ochranu motoru. Sam to ale zkouset nebudu (mam Accorda se stejnym motorem), ztrata par vterin tim ze nekoho nepredjedu mne nestoji za takove trapeni auta.
mám od: 5.2. 2007
Asi je to vlastním procesem spalování, studený motor není schopen kvalitního spalování tedy výkonu.
5D 2.2 Sport
nie spojka to nieje, normalne prestane tahat akoby doslo palivo na sekundu pripadne noha z plynu dolu, potom zase ide normalne ked pridam. Len tak automaticky ako ma to usekne dam nohu z plynu dolu.
bývalý majitel
Popis co znamena, ze strati tah. Vobec sa nezvysuju otacky alebo otacky vyskocia, ale auto netaha? Ak je to ta druha moznost, tak ti pravdepodobne smyka spojka.
http://8g.hondaclub.cz/forum/prokluzujici-spojka-problem-s-otackami