na IAA vo Frankfurte som bol pred par rokmi a bolo tam veru fajn,vtedy som si slubil,ze este raz by som sa tam vratil alebo pre zmenu do Pariza...bolo tam na co pozerat
--
1. Srpen 2011 - 19:01
Bully
bývalý majitel
Pokud tam prijedu tak ale kazdopadne z druhe strany , mam Frankfurt ze sveho domu na SV. Na miste se s vami ale srazim rad
1. Srpen 2011 - 18:13
Hori
mám od: 10.12. 2010
zatím o tom vážně uvažuji - budu tu případný slet 8g sledovat
--
1. Srpen 2011 - 18:07
2bep
Administrátor
bývalý majitel
Je zde někdo další krom Bullyho a Padama, kdo uvažuje o letošním Frankfurtu, 17. - 25. září pro veřejnost?
Pokud se nic nepokazí, tak tam chci zajet aspoň na 2 dny, že bychom si udělali klubový výlet?!
--
1. Srpen 2011 - 13:41
Tomy
mám od: 6.8. 2009
SHI: ved to, prave preto som napisal v kombinacii so Swindonom
veru je to o pocite, zadok hopsa ako na furiku )
The power of dreams ...
--
30. Červenec 2011 - 19:13
Shi
bývalý majitel
Tomy napsal:
Kombinacia "Nový Civic zůstane u zadní nápravy se zkrutnou příčkou." a Swindonu bude urcite opat bodovat
The power of dreams ...
Kdyby podvozek od základu naladili na použití s Koni FSD a Koni FSD montovali standardně, tak by zkrutná příčka vadila jen pro použití na takových cestách, kde víceprvek stejně bude znamenat časté návštěvy servisu.
Současný podvozek naladěn na použití s 16 palcovými koly. Ovšem na Toyotě Auris je vidět, že podvozek se zkrutnou příčkou lze naladit velmi slušně i co se týče komfortu. Kompromis, který u Civika udělala Honda, je poněkud podivný - relativně tvrdý s velkými náklony kabiny. Jízdní vlastnosti nejsou vůbec špatné (pokud je v pořádku geometrie), ale subjektivní pocit je přeci jen zvláštní.
--
30. Červenec 2011 - 12:35
mikimi
mám od: 29.3. 2008
Tomy napsal:
Kombinacia "Nový Civic zůstane u zadní nápravy se zkrutnou příčkou." a Swindonu bude urcite opat bodovat
No a novináři už mohou dopředu psát recenze ohledně jizdních vlastností
--
29. Červenec 2011 - 21:10
2bep
Administrátor
bývalý majitel
Taky o tom uvažuju, tak budeme případně moct něco domluvit o víkendu:-)
--
29. Červenec 2011 - 12:49
Tomy
bývalý majitel
na IAA vo Frankfurte som bol pred par rokmi a bolo tam veru fajn,vtedy som si slubil,ze este raz by som sa tam vratil alebo pre zmenu do Pariza...bolo tam na co pozerat
bývalý majitel
Pokud tam prijedu tak ale kazdopadne z druhe strany , mam Frankfurt ze sveho domu na SV. Na miste se s vami ale srazim rad
bývalý majitel
Je zde někdo další krom Bullyho a Padama, kdo uvažuje o letošním
Frankfurtu, 17. - 25. září pro veřejnost?
Pokud se nic nepokazí, tak tam chci zajet aspoň na 2 dny, že bychom si udělali klubový výlet?!
5D 1.8 Executive
SHI: ved to, prave preto som napisal v kombinacii so Swindonom
veru je to o pocite, zadok hopsa ako na furiku )
The power of dreams ...
bývalý majitel
Kdyby podvozek od základu naladili na použití s Koni FSD a Koni FSD montovali standardně, tak by zkrutná příčka vadila jen pro použití na takových cestách, kde víceprvek stejně bude znamenat časté návštěvy servisu.
Současný podvozek naladěn na použití s 16 palcovými koly. Ovšem na Toyotě Auris je vidět, že podvozek se zkrutnou příčkou lze naladit velmi slušně i co se týče komfortu. Kompromis, který u Civika udělala Honda, je poněkud podivný - relativně tvrdý s velkými náklony kabiny. Jízdní vlastnosti nejsou vůbec špatné (pokud je v pořádku geometrie), ale subjektivní pocit je přeci jen zvláštní.
5D 1.8 Sport
mám od: 29.3. 2008
No a novináři už mohou dopředu psát recenze ohledně jizdních vlastností
bývalý majitel
Taky o tom uvažuju, tak budeme případně moct něco domluvit o víkendu:-)
5D 1.8 Executive
The power of dreams ...
bývalý majitel
Já bych se tam asi taky zajel podívat.