Koupě civica

Dobrý večer,
potřeboval bych radu - mám možnost koupit civica v technicky výborném stavu (najeto 50 000, pravidelný servis apod). Horší je již kosmetický stav - oděrky na laku od špatného parkování a izích dveří zase tak neřeším. Ale veškeré plastové lemy (pokud to říkám správně - ty černé plasty po obvodu celého auta) jsou orvané od obrubníků apod. Chtěl bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s jejich výměnou - zajímá mě především s jakou cenu musím počítat - 1 je prasklý (LP blatník) a ostatní mají nejspíše urvané úchyty - ty plastové honda cvočky. A s cenou souvisí také to, jestli by bylo lepší toto nechat opravit přímo v hondě nebo to zvládnu v pohodě doma v garáži. Předem Vám děkuji za odpověď, Lukáš

Vložil Notorik, 31. Srpen 2014 - 18:15
 

2bep
Obrázek uživatele 2bep
Administrátor
příspěvků: 5047
bývalý majitel

Tady se nic neutají Smích
Ano, ano... Začátkem příštího roku budu sundavat můj kompletní poface plastový "bodykit" (P+Z podnárazník, prahy a lemy, stačí mrknout do mé galerie).
Inzerát zde. Pokud to půjde, budu se snažit prodat celou sadu najednou, nechce se mi ji rozprodávat po jednotlivých dílech.

Nová sada vyjde na cca 30.000,-Kč.
Pokud chceš jen nějaké konkrétní díly, zkus Aldu, umí sehnat oreginální díly s až 40% slevou a je to taky velice šikovný a pečlivý mechanik. Samotná montáž je o osobní šikovnosti a vlastních prostorách. Kompletní servisní manuál je zde ke stažení, tam si můžeš načíst postupy.
Co se servisů týče, když už by si musel či chtěl do autorizáku, zkus Kolín, Roudnici nebo Příbram, Praze se spíš vyhni, více v sekci "Servisy".


--
31. Srpen 2014 - 20:22
zitnyp
Obrázek uživatele zitnyp
Administrátor
příspěvků: 2249
bývalý majitel

2bep bude prodávat cely ty plasty z pofaceliftu. Jde do plastu z typeS

467672.pngPetr Žitný - LinkedIn

--
31. Srpen 2014 - 19:25
nexus_cz
Obrázek uživatele nexus_cz
příspěvků: 2438
bývalý majitel

Ahoj Lukáši, ve zkratce, lem nad kolem stojí v HONDĚ lehce přes 2000Kč, práh tuším kolem 5 tis Kč, přesné ceny najdeš zde na na linghtparts. Také plastové cvoky jsou drahé, já kupoval jeden na torpédo (pod stěrači), jelikož se mi ulomil když jsem torpédo sundával a jeden stěrač čistil od rzi na hřídelce, cena kolem 100,- za JEDEN trn... takže vybírej pečlivě a promítni tyhle nedostatky do ceny, někdo dokáže auto zničit za 50tis km víc než jiný za 120! Obecné díly jsou drahé, pravda často se nemění, ale například lemy a přední, zadní "podnárazníky" jsou udělány špatně, stačí vyšší obrubník a jsou rozklížené..

--
31. Srpen 2014 - 19:07

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".