Hledat |
Servis ALDA, Veleň Mírovice (nedaleko Praha - Letňany), Aleš - 723 133 134Servis ALDA Aleš alias ALDA nabízí všem Hondařům servisní služby a jedinečné ceny na originální náhradní díly Honda v ČR. Při své 13ti-leté praxi, co by mechanik v autorizovaných servisech značky Honda, získal mnoho zkušeností nejen se staršími, ale především s novými vozy (2006+). Jeho práce se vyznačuje vysokou kvalitou, za kterou osobně ručí. Díky kvalitním a zaručeným partnerům je schopen zajistit kompletní škálu servisních prací od výměny brzdových destiček až po generální opravu převodovky. Nabídka služeb ve zkratce: - pravidelné servisní prohlídky - neprovádí tuning!!!!!! - dodávka originálních autodílů a doplňků Honda se slevou 40% pro všechny ! Zkrátka zavolejte a přesvědčte se sami. Lokalita: Veleň Mírovice (nedaleko Praha - Letňany) PS: Kontakt pouze telefonicky, počítač využívá jen velmi výjimečně a po předchozí domluvě. Vložil shamania, 21. Červen 2011 - 13:38
|
bývalý majitel
Včera jsem si vyzvedával CR-V - standardní servis, za mě opět super přístup. Udělalo se jen to, co se mělo, ne i to nepotřebné, s čím jsem auto přivezl, že by bylo potřeba. To je i důvod proč k Aldovi jezdím, vždy jsme se na všem rozumně domluvili ke spokojenosti obou...
bývalý majitel
Ja si myslím, že určite to stojí aspoň za zváženie. Ja som zvolil Aldu kôli času objednania (čakal som týždeň) a k Dannymu sa neviem dostať of žačiatku ledna, kedže má teraz dosť práce a najbližšie ma chcel objednať na březen, kedže to nehorelo. Hold nechcel som sa pozerať na žiarovky na stole ale chcel som ich mať v aute čo najskôr.
bývalý majitel
Diky za aktualni referenci, ze by sel do sebe? Treba mu jeste dam sanci...
bývalý majitel
Pridám sem referencie po dnešnej návšteve. Nemal som nejako nervy a silu si vymeniť xenónové žiarovky, tak som to nechal na Aldu. Ďalej sme sa pozreli na podvozok, kedže jazdiť s ním po D1-ke, nie je veľmi pohodlné. Alda nakoniec zhodnotil, že je nutné vymeniť celé tlmenie (tlmiče, pružiny, horné uloženie, prachovky a dorazy) čo hovoril, že bude cca 20t Kč, má mi ešte upresniť cenu. Zaujímavé je, že Danny mi povedal pred 3 mes, že ľavá stabilizačná tyčka je pomaly na výmenu Alda povedal, že nemá žiadnu vôlu . Za 1,5 hod práce si zobral 1000 Kč, čo je síce viac ako Danny ale je to ešte akceptovatelné. Inak je to prijemný chlapík s ktorým sa da dobre pokecať.
bývalý majitel
jak jsem psal u téma Honda Kolín, mě to skoro samé stálo 4250kč....se vyplatí jezdit do neznačkového
bývalý majitel
Hoši dát 7500 za prohlídku a výměnu oleje je blbost.
Prohlídku dělá servis aby něco ideálně našel a mohl opravit...
Fuj brr nesmysl...
Já olej do Hondy vozím a výměna je i se serviskou a papírem s filtrem nevím kolik 1200Kč....a za prohlídku bych víc jak hodinovejch 400Kč nedal.
majitel jiné generace
Dodo: Ano, komplet i s prací.
5D 1.8 Sport
mám od: 11.4. 2013
v provozu od: 21.7. 2009
Kdyz uz se to tu resi, tak pridam take svoji zkusenost:
Vymena oleje, filtru (olejovy vlastni), plneni a desinfekce klimy, cisteni brzd a prohlidka po nakejch 70tis.
Celkem 7500
bývalý majitel
Já na jaře prohlídka po 120 bez převodovýho oleje, ale s rozebráním dveří (oprava stahování okýnka) a čištěním brzd u Danyho za 6000 včetně materiálu.
bývalý majitel
jenda200: ty 3k celkem s praci?