[LOCK] Klimatizace a drobnosti

Mám několik problémů, které spolu přímo nesouvisí.

1) Klimatizace:

Otřesný zápach i se zaplou vnitřní cirkulací (lepší, ale žádná sláva). Kdysi jsem jel s kolegou O1 (v té době 6 let starou) s nikdy neservisovanou klimatizací a to byla hrůza, ale teď na ni ještě rád zavzpomínám. Klimatizace má malou účinnost (ráno při 20°C, když ji dám na Low a větrák na plno, tak je ten vzduch z výdechů studený a jakžtakž se to dá), odpoledne při 30+°C, když auto stojí ve stínu (nesvítí na něj slunce), tak není výrazný rozdíl mezi otevřenýma oknama za jízdy a klimatizací při stání.

Květen 2014: Dezinfekce, výměna náplně, oleje kompresoru a filtru, vyčištění klimatizace.
Červen 2014: Vyčištění klimatizace.

2) Cvakání za jízdy:

Nejsem schopný přesně identifikovat od čeho to je, ale při jízdě, brždění, zatáčení, rozjíždění na novým a i na ne tak novým asfaltu něco příšerně cvaká (čím rychleji jedu, tím je frekvence toho cvakání vyšší), se staženýma oknama viz bod 1) je to podle mě neúnosné, pouze při stání tam ten zvuk není.

Červen 2014: Kontrolova podvozku (ok podle servisu), volant nehází, závaží nechybí (březen 2014 vyváženo), pneu nová (DOT 4813) nahuštěná, tlumiče nerezavé, nepotečené, stabilizátory a nějaký blbosti nové (leden 2014).

3) Hluk motoru

Přijde mi, že je motor nad 3tis otáček příšerně hlučný, výš to ani netočím, protože mám dojem, že se rozletí, taky mi přijde, že postrádá výkon (přisuzuji horku).

Květen 2014: Vodící kladka, řemen, PCV ventil, loni svíčky, filtry nové (vše originál), ventilové vůle (cca 3tis km zpátky), olej včetně filtru měněn po 4 měsících nebo 2500 km (olej na měrce kontrolován po cca 100 km), žádné kontrolky nic nesvítí.

4) Kvičící spojkový pedál (bohužel:( ) k tomu asi nic, snad jen to, že stojí 5tis (včetně práce) a nemá to prý smysl měnit.

Normálně bych nezatěžoval fórum a zajel do servisu, ale Řečkovice jsou absolutně mimo můj rádius (nedojedu) a Židenice (těm nevěřím, neschopnost vyhodnotit závadu na mým předešlým autě (A7G), nalakovaný nárazník při předání auta drobně poškozený, arogantní chování atd.). Jsem nemocný (není to chřipka), nevydržím prohledávat a pročítat fórum (prosím o trochu shovívavosti) Jsem smutný

Vložil fry, 8. Červenec 2014 - 18:02
 

2bep
Obrázek uživatele 2bep
Administrátor
příspěvků: 5047
bývalý majitel

Takže na Tvoji lenost hledat mají doplatit ostatní tím, že se to hledání do budoucna ještě ztíží? Ne!
Zámek!


--
8. Červenec 2014 - 19:23
Dejv
Obrázek uživatele Dejv
příspěvků: 1522
5D 1.8 Sport
mám od: 1.4. 2011
v provozu od: 1.4. 2011

fry: nevíme kolik má tvoje auto najeto, jak je staré, jak bylo staré když jsi ho koupil a kde, nebylo náhodou zatopené? Nevíme nic, krom toho že jsi nemocný a nechce se ti číst... Tak jak chceš aby ti někdo poradil?

--
8. Červenec 2014 - 19:20
nexus_cz
Obrázek uživatele nexus_cz
příspěvků: 2438
bývalý majitel

http://8g.hondaclub.cz/forum/cvakani-spojky

To není, vadí nevadí, to je o duplicitách témat. Proč asi kluci dali na homepage pravidla webu?!

K chybějícímu výkonu Ti bohužel neporadím, zkus pohledat, zda to někdo na CTR neřešil.

--
8. Červenec 2014 - 18:32
fry
příspěvků: 9
náhodný návštěvník

Promiň, ale vážně nebudu pročítat x stránek nějakých ... (tomu jsem se chtěl vyhnout), pokud to tak hrozně vadí, tak můj příspěvek smažte...

--
8. Červenec 2014 - 18:10
nexus_cz
Obrázek uživatele nexus_cz
příspěvků: 2438
bývalý majitel

Pane Bože, umíš hledat?! Ok jsi nemocný, ale vše tu najdeš a dá to míň práce než to vše sepsat...

http://8g.hondaclub.cz/node/3937
http://8g.hondaclub.cz/node/76

--
8. Červenec 2014 - 18:09

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".