Hledat |
Diagnostika P0055 a C1555Ahoj Hondaři, jsem hrdým majitelem c8g 2,2 i-ctdi. Včera jsem po zimě prováděl diagnostiku přes Torque a vyskočily na mě tyhle dvě hlášky: Aktuální závada: C1555 - podvozek. O této chybě jsem toho na iternetu moc nedohledal. Můžete mi poradit, o co se může jednat? Čekající závada: P0055 - Pohonná jednotka. O této chybě se toho dá dohledat už víc (Řada válců 1 Odpor snímače ohřívače 3 Měl jste s takovými chybami někdo zkušenost? Můžete mi poradit, čím by to mohlo být? Děkuji a omlouvám se, jsem naprostý laik a začátečník. Vložil kugl, 7. Březen 2017 - 8:23
|
náhodný návštěvník
Diagnostiku si můžeš udělat originální Honda přímo z budíků (DTC diagnostický mód). Prostřední ukazuje digitálně, a kontrolky vyblikávají kód chyby v dané periférii. Honda to má u všech modelů asi od devadesátek.
Koukni na video a zapojení, ještě je to vidět v novinkách galerie.
majitel
Nesvietila mi kontrolka motora, to len nahodou sme skusali appku Torque pro a pripojik som to k mojej honde a vyhodilo presne tieto 2 chyby. Mam civic 1,8 i-vtec 2008 r.v.
náhodný návštěvník
No nevím, jaký máš rok a diagnostiku? Svítí ti MIL kontrolka a Check system?
Manuál HONDA ESM Diagnostické chybové kódy (DTC) řídícího systému neobsahuje chyby řady C a P0055 k motorizaci N22A jsem taky nenašel.
majitel
Ahoj, prosimta vies ako si riesil tie chyby? Predne tieto dve chyby diagnostika vyhodila aj mne tak by som chcel vediet, co mam ocakavat. Dakujem.
5D 2.2
mám od: 2.3. 2016
v provozu od: 1.2. 2010
Myslím, že ne. Startování celou zimu na jedničku, ale můžu to taky ještě omrknout v Torque, ale myslím, že baterka je v cajku.
3D 2.0 Plus
mám od: 1.10. 2014
v provozu od: 28.5. 2007
S chybami u nafty neporadím, ale obecně ... často se ukáží chyby v důsledku nízkého napětí akumulátoru, proto možná i teď v zimě. Máš jistotu, že je akumulátor v dobré kondici, nikdy nebyl příliš vybitý?