Hledat |
Dension Gateway 300Zdravim, nahodou nemate nekdo?? ice link gateway 300
Hrozne mne to zaujalo, ale nevim jestli to bude fungovat. Na civinfo si to nekdo objednal a je s tim spokojen, ale nejak nechapu, jestli to neni na radio se satnav. V popisu pisou pouze, ze je to pro radio Pioneer, a my tam mame Panasonic, myslim. Pripadne, pokud ma nekdo zkusennosti s objednanim z GB, nebo treba Nemecka. Diky Vložil tommykk, 28. Březen 2008 - 10:15
|
5D 1.8 Executive
mám od: 27.4. 2006
v provozu od: 1.2. 2009
Tommykk: Neboj, nechtěj pin - chtěj to číslo z druhý strany karty. Nikdy nevim, jestli to tříčíselný nebo čtyřčíselný.

5D 1.8 Sport
mám od: 4.11. 2006
Tak hlasim, ze jsem provedl objednavku v NL obchode. Zatim teda nevim, jestli dobre, dutch opravdu neovladam
Jediny ceho se bojim, je platba, mam pocit ze chteji neco jako pin od karty...a ten jim nedam. Takze ... no snad me neoskubou
1 x Dension Gateway 300 Honda 14 pin GW32HB1 (den-GW32HB1) = €160.00
5D 1.8 Executive
mám od: 2.11. 2006
no musim uznat, po blizsom prestudovani to vyzera fakt super. A da sa k tomu dokupit aj AV extender a k nemu sa pripoji obrazovka a mozes prehravat z filmy z ipodu. No urcite mi daj potom vediet, ako si dopadol....
killing is my business...and business is good
5D 1.8 Sport
mám od: 4.11. 2006
UPDATE: Takze to funguje!! Ja do toho jdu, udelam tedy ze sebe pokusneho kralicka. Nejlevneji to vyjde v NL....a jak pise Shi, nemel by byt s objednanim problem.
Tak mi drzte palce at nevyhodim 5 litru oknem.