Hledat |
Dension Gateway 300Zdravim, nahodou nemate nekdo?? ice link gateway 300 Hrozne mne to zaujalo, ale nevim jestli to bude fungovat. Na civinfo si to nekdo objednal a je s tim spokojen, ale nejak nechapu, jestli to neni na radio se satnav. V popisu pisou pouze, ze je to pro radio Pioneer, a my tam mame Panasonic, myslim. Pripadne, pokud ma nekdo zkusennosti s objednanim z GB, nebo treba Nemecka. Diky Vložil tommykk, 28. Březen 2008 - 10:15
|
5D 1.8 Sport
mám od: 4.11. 2006
Takze kratky update:
Hraje to z USB normalne, akorat jak uz sem psal, ovladani na prd. Jeste ted to moc nechapu. U vetsi flashky to dost dlouho nacita. Pokud tam mate hodne slozek, zorientovat se je nadlidsky ukol.
Ohledne Ipodu je mi to jedno, nekoupil jsem si k tomu ani tu redukci. Tj. ani kdyz si pujcim IPOD tak to nevyzkousim. Kolebka stala 20eur a to jsem vyhodit nechtel, nikdy to nepouziju.
Vic toho asi nepovim, pac nevim. Kupoval jsem si to kdyz jsem jezdil autem hodne, ale zas jsem to nemel cas namontovat. Ted uz jezdim jen do prace a z prace, rano posloucham radio.... Takze to skoro nepouzivam.
Ale uz bych si to nekoupil. Doporucuji XcarLink, umi to same a stoji pulku. Tohle jsem si koupil jen kvuli podpore textu, ktera stejne nefunguje.
5D 1.8 Sport
mám od: 8.10. 2008
Tak tentokrate s tebou nemohu souhlasit iPod je tim nejlepsim a nejvice logicky vyresenym produktem teto kategorie. Mel jsem v ruce sony, samsung, epson, delkin ale na iPod nemaji. Ale coz, co clovek to nazor ) Kdyby jsme meli vsichni stejne videni sveta byla by nuda.
odpůrce
Jo neco by bodlo! Uz ten thread hnije!
5D 2.2 Sport
mám od: 30.9. 2008
2tommykk
Tak jak? z USB hraje? Jeste by to opravdu chtelo vyzkouset Ipod, nebot prave ten chci pouzivat.
Btw. nejake fotecky a info, jestli jsi to delal sam nebo servis by nebylo?
Diky
Marlboroman
5D 1.8 Sport
to pepavasa: iPod ani nema.
Mam to kvuli USB vstupu. Zitra koupim flasku a zacnu testovat poradne.
To ovladani je blbe, musim se to hodne ucit a navod je divnej. Kazdopande nekdy jdou uz i texty, ale nevim proc.
bývalý majitel
Muf: Dension gateway je ve stručnosti zařízení, které se připojí k rádiu a chová se jako CD changer. Na druhé straně je možné používat USB flash, AUX vstup, případně iPod, tj. vaše oblíbené zdroje muziky.
BTW, viděli jste aktualní ceny flashek ? 16GB jen za 1000 Kč.
4D Hybrid
mám od: 5.2. 2007
2 Muf : iPod je nejlepší marketingový trik tohoto století od fy Apple. Máš přesně to, co přesně nepotřebuješ, ale jsi spokojen!
My Japan nickname is Nokunokarukaarika
5D 1.8 Sport
mám od: 5.9. 2007
Můžete mi někdo vysvětlit.... k čemu to je?
bývalý majitel
tommykk: kdybys to chtěl zkusit tak já iPod mám.
5D 1.8 Sport
Tak konecne uz to mam v aute. Hlavni je, ze to funguje. Nevim sice jestli na 100%, ale usb pripojeni jede a aux taky, Ipod nemam.
Zatim se to snazim naucit ovladat, kazdopadne uz ted muzu rict ze ovladani je na hov...no. A Navod je jeste vic na prd.
Dalsi info az to vyzkousim vic.