Zraz Hondaclub.sk Cas: 6.4.2008, 14:00 - lokalita Bratislava

Prebrane z www.hondaclub.sk:
Vsetky hondy su vitane Směju se) Bude to spojeny zras s BMWklubom, takze sa ocakava vacsia ucast vozidiel
------------------------------------------------

Miesto: Tyrsovo nabrezie, (Petrzalske nabrezie pri Starom moste, asfaltova plocha pri Dunaji (na mieste byvaleho Lunaparku)

Cas: 6.4.2008, 14:00
Program: nechajte sa prekvapkat, ale okrem klasickych cinnosti (postavanie pri autach s otvorenymi kapotami, pokec, ...), bude mozno aj daco navyse (spanilka?)... Směju se

Takze vsetci pekne sup sup prezut a zacat lestit tatose, nech sa ukazeme... Laughing

!!!Kedze to pravdepodobne bude pomerne velke stretko, vopred prosim vsetkych o dodrziavanie discipliny a odpustenie si akychkolvek hluposti. Dakujem za pochopenie!!!

Vložil funtomino, 30. Březen 2008 - 11:32

funtomino
Obrázek uživatele funtomino
5D 2.2 Sport
mám od: 27.9. 2007

Taakze, stretko bolo fajn, ufoncov stale pribuda Směju se
skoda ze Luky nedorazil.

Fotecky su napr tuto

--
7. Duben 2008 - 8:36
venom
Obrázek uživatele venom
5D 1.8 Executive
mám od: 2.11. 2006

ano, cierny sport, martin, ci ma filter neviem....poznas?

killing is my business...and business is good

--
1. Duben 2008 - 0:44
funtomino
5D 2.2 Sport

venom napsal:
tak potvrdzujem svoju ucast, chalani cakajte ma. Mam sa tam stretnut aj s chalanom, ktory robil v MotorCare a je taktiez majitelom 8g civica.

neni to nahodou cierny8g so sportovym filtrom? Martin?

PS k teme mimo stretko: tiez som si nasiel raz vyvratene zrkadlo a zrkadielko prevesene na kablikoch len tak hala-bala... ale na to si zalozme radsej vlakno s umyselnymi nehodami

--
1. Duben 2008 - 0:23
venom
Obrázek uživatele venom
5D 1.8 Executive

tak potvrdzujem svoju ucast, chalani cakajte ma. Mam sa tam stretnut aj s chalanom, ktory robil v MotorCare a je taktiez majitelom 8g civica.

--
31. Březen 2008 - 23:30
venom
Obrázek uživatele venom
5D 1.8 Executive

ono asi vo vseobecnosti bije to auto do oci alebo vacsine ludi vadi.........pripadne zo zavisti...... a cervena svieti do dialky a neda pokoj...je to pekna farba, taka agresivna a dava pocit rychlosti a volnosti podla psychologov, ale ako som povedal, bije do oci WTF!

Ale nejde o farbu, dnes kazdy kazdemu vsetko zavidi a potom to aj tak dopada...postihlo to aj mna

boooze, ja tak chytit toho debila,co to robi,tak by som mu poskakal po hrudniku

--
31. Březen 2008 - 19:00
jc
Obrázek uživatele jc
bývalý majitel

Ja po dvou letech zatim docela vklidu, par dveri do boku a levy predni roh - ale to urcite nebyl umysl, pokud to nebyl nejaky vrakous. Je fakt ze si dobre vybiram kde parkuju.

pipiku, nevozis si toho zaskodnika s sebou? Mrk

--
31. Březen 2008 - 18:52
rybiz
Obrázek uživatele rybiz
bývalý majitel

pipik323 napsal:
nj,lidi jsou pekni cu****.ja jsem mel ted auto v servisu,aby mi odstranili vsechny ty skrabance,co mi ruzni podobni zpusobili no a v sobotu jsem ho nechal stat asi 3 hodinky bez dozoru a kdyz jsem prisel,tak jsem mel prevracene zrcatko a klicem objetou kapotu,predni svetla a naraznik,zkratka cely predek.jako nechci si tady porad stezovat,ale deje se vam to taky takhle casto??
u mne je to za posledni tri mesice asi 3 pripad,co mi nekdo auto poskodil(pokazde v jinem meste)

Zřejmě máš vždy na blízku nějakého "dobrého" kamaráda Kleju
Mě zase někdo vyzkoušel klíčem nebo něčím podobným, ostrým a tvrdým, levé zadní okno a na pravé straně zadní okno Blinkám Pak usoudil že je to opravdu sklo a vys... se na to, naštěstí Kleju

Tohle auto opravdu na závistivé kretény působí jak červený hadr na býka Jsem rozzlobený

--
31. Březen 2008 - 17:19
pipik323
5D 1.8 Sport
mám od: 22.8. 2006

nj,lidi jsou pekni cu****.ja jsem mel ted auto v servisu,aby mi odstranili vsechny ty skrabance,co mi ruzni podobni zpusobili no a v sobotu jsem ho nechal stat asi 3 hodinky bez dozoru a kdyz jsem prisel,tak jsem mel prevracene zrcatko a klicem objetou kapotu,predni svetla a naraznik,zkratka cely predek.jako nechci si tady porad stezovat,ale deje se vam to taky takhle casto??
u mne je to za posledni tri mesice asi 3 pripad,co mi nekdo auto poskodil(pokazde v jinem meste)

--
31. Březen 2008 - 17:00
venom
Obrázek uživatele venom
5D 1.8 Executive

nene, striebornu som nechcel......ja som bol pre svoju v BB, lebo v tom case Executive v benzine nikde inde nebola dostat, vsetky boli prec az nakoniec prisla ako predvadzacie do BB v starej znamej galaxy grey. Povodne som chcel ciernu, ale na tej je vidiet kazda spina a cmuhy a galaxy vyzerala fakt dobre a nemusel som na nu ani cakat.

--
31. Březen 2008 - 10:58
funtomino
5D 2.2 Sport

ja som si daval striekat kridlo a v pohode to trafil do cervena Směju se je to R81 - milano red, neni s tym problem.
Mozno casom, ked farba zacne blednut a bude treba robit plecharinu, tak to verim ze moze byt problem.

Venom, nemas nahodou teraz striebornu?

--
31. Březen 2008 - 10:51

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".