Hledat |
Zraz Hondaclub.sk Cas: 6.4.2008, 14:00 - lokalita BratislavaPrebrane z www.hondaclub.sk: Miesto: Tyrsovo nabrezie, (Petrzalske nabrezie pri Starom moste, asfaltova plocha pri Dunaji (na mieste byvaleho Lunaparku) Cas: 6.4.2008, 14:00 Takze vsetci pekne sup sup prezut a zacat lestit tatose, nech sa ukazeme... Laughing !!!Kedze to pravdepodobne bude pomerne velke stretko, vopred prosim vsetkych o dodrziavanie discipliny a odpustenie si akychkolvek hluposti. Dakujem za pochopenie!!! Vložil funtomino, 30. Březen 2008 - 11:32
|
5D 2.2 Sport
mám od: 27.9. 2007
Taakze, stretko bolo fajn, ufoncov stale pribuda
skoda ze Luky nedorazil.
Fotecky su napr tuto
5D 1.8 Executive
mám od: 2.11. 2006
ano, cierny sport, martin, ci ma filter neviem....poznas?
killing is my business...and business is good
5D 2.2 Sport
neni to nahodou cierny8g so sportovym filtrom? Martin?
PS k teme mimo stretko: tiez som si nasiel raz vyvratene zrkadlo a zrkadielko prevesene na kablikoch len tak hala-bala... ale na to si zalozme radsej vlakno s umyselnymi nehodami
5D 1.8 Executive
tak potvrdzujem svoju ucast, chalani cakajte ma. Mam sa tam stretnut aj s chalanom, ktory robil v MotorCare a je taktiez majitelom 8g civica.
5D 1.8 Executive
ono asi vo vseobecnosti bije to auto do oci alebo vacsine ludi vadi.........pripadne zo zavisti...... a cervena svieti do dialky a neda pokoj...je to pekna farba, taka agresivna a dava pocit rychlosti a volnosti podla psychologov, ale ako som povedal, bije do oci
Ale nejde o farbu, dnes kazdy kazdemu vsetko zavidi a potom to aj tak dopada...postihlo to aj mna
boooze, ja tak chytit toho debila,co to robi,tak by som mu poskakal po hrudniku
bývalý majitel
Ja po dvou letech zatim docela vklidu, par dveri do boku a levy predni roh - ale to urcite nebyl umysl, pokud to nebyl nejaky vrakous. Je fakt ze si dobre vybiram kde parkuju.
pipiku, nevozis si toho zaskodnika s sebou?
bývalý majitel
Zřejmě máš vždy na blízku nějakého "dobrého" kamaráda
Mě zase někdo vyzkoušel klíčem nebo něčím podobným, ostrým a tvrdým, levé zadní okno a na pravé straně zadní okno Pak usoudil že je to opravdu sklo a vys... se na to, naštěstí
Tohle auto opravdu na závistivé kretény působí jak červený hadr na býka
5D 1.8 Sport
mám od: 22.8. 2006
nj,lidi jsou pekni cu****.ja jsem mel ted auto v servisu,aby mi odstranili vsechny ty skrabance,co mi ruzni podobni zpusobili no a v sobotu jsem ho nechal stat asi 3 hodinky bez dozoru a kdyz jsem prisel,tak jsem mel prevracene zrcatko a klicem objetou kapotu,predni svetla a naraznik,zkratka cely predek.jako nechci si tady porad stezovat,ale deje se vam to taky takhle casto??
u mne je to za posledni tri mesice asi 3 pripad,co mi nekdo auto poskodil(pokazde v jinem meste)
5D 1.8 Executive
nene, striebornu som nechcel......ja som bol pre svoju v BB, lebo v tom case Executive v benzine nikde inde nebola dostat, vsetky boli prec az nakoniec prisla ako predvadzacie do BB v starej znamej galaxy grey. Povodne som chcel ciernu, ale na tej je vidiet kazda spina a cmuhy a galaxy vyzerala fakt dobre a nemusel som na nu ani cakat.
5D 2.2 Sport
ja som si daval striekat kridlo a v pohode to trafil do cervena je to R81 - milano red, neni s tym problem.
Mozno casom, ked farba zacne blednut a bude treba robit plecharinu, tak to verim ze moze byt problem.
Venom, nemas nahodou teraz striebornu?