Hledat |
Uvolněné výplně pod klikamy Civic 1.8 (2006)Můžete někdo poradit, jak lze odstranit uvolněné kryty výplní v předních dveří pod rukou při uchopení kliky ? Lze to po rozebrání výplně dveří zevnitř odstranit např. dotažením šroubů, nebo se musí měnit komplet klika ? Vložil Pavel Vácha, 11. Srpen 2018 - 16:23
|
bývalý majitel
je to ulomene, drzi to srob v plaste, co je debilne riesenie. treba to prilepit nejakou lepiacou hmotou, da sa to aj z vonku bez toho, aby si rozoberal tapacir. len to tam nejako natlacis cez medzeru a na noc prilepis, aby to dosadalo
5D 1.8 GT
mám od: 7.9. 2017
v provozu od: 8.9. 2011
Máš pravdu. Píšu z mobilu a prostě se mi tohle stává často, že ťapnu vedle, i a y je od se hodně, ale fakt hodně daleko tohle neomluví ani omylem. A byly 3
majitel jiné Hondy
Jestli myslíš jen ty krytky, kde obvykle praskne jeden nebo oba šrouby, co je drží, tak já na to použil Chemopren Extrem a už to drží několik let.
to optimas: ano, ta hrubka sice bije do očí, ale s pravopisem bych začal u sebe. Máš tam minimálně pět chyb
5D 1.8 GT
mám od: 7.9. 2017
v provozu od: 8.9. 2011
Kámo sorry, ale klikamY fakt ne. Je to děs. Píše se to fakt klikami. Jinak rozkuchat a podívat se kde je problém, nic na tom není. Stačí si stáhnout tady s fora manuál kde je vše jak co rozebrat a není problém.
5D 2.2 Executive
mám od: 20.12. 2014
v provozu od: 20.12. 2006
Já jsem zevnitř něco podkládal a tu podložku přilepil. Už nevím co a jak, byla to trochu prasárna, ale pomohlo to. Takže - jde to.