Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
[b]To Selfi:Taky mi to při výjezdu nechtělo vzít tiket. Pak jsem byl sám chvíli zmatený, protože navi neměla gps signál. Takže jsem nekoukal za sebe. Páju jsem registroval. Až když se to chytlo, tak jsem začal sledovat i co je za Pájou. Takže taky omluva.
5D 1.4 Comfort
mám od: 16.10. 2013
v provozu od: 1.1. 2007
Pajo, ze jste mi ujeli, nevadi me to nechtelo sezrat ten papirek a pustit z parkoviste, tak jsem tam stala dlouho kazdopadne dekuju za zpravu
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006
Sraz hezký ale krátký,Butovice super.Selffince se omlouvám že jsme jí ujeli.Selffi máš ode mě SZ.
bývalý majitel
to nexus_cz: Já budu nepojízdnej cca od půlky března do půlky dubna.
5D 1.8 Sport
mám od: 25.8. 2014
v provozu od: 21.2. 2011
Tak tobě se líbil malej číňan. Zajímavý vkus.
bývalý majitel
Butky jsou fajn tim kurtem na jidlo
Ten 11 letej cinan co mi prodaval jidlo byl zajimavej. Taky bych klidne vyjel za Prahu s nejakou akci... ale az bude teplo...takze souhlas s vama.
bývalý majitel
Souhlas s Pavlem. Vzhledem k počasí, kdy nikdy nevíme co bude, (včera ke konci cesty začlo docela dost sněžit a i teplota padala)bych to viděl na Butky.
bývalý majitel
Ad místo srazu, souhlasím s Martinem, klidně bych vyjel i kus za Prahu, nicméně bych to cestování asi raději nechal na hezčí počasí, kdy ho lze spojit s nějakou aktivitou na vzduchu. Příští místo srazu bych tak řešil operativně jako nyní, dle meteorologické předpovědi. Btw Martine, kdy jsi říkal, že budeš mít hnědáka zavřeného u Danyho?
5D 1.8 Sport
mám od: 25.8. 2014
v provozu od: 21.2. 2011
A já myslel, že jsi se mi chtěla podívat na zadek.
5D 1.4 Comfort
mám od: 16.10. 2013
v provozu od: 1.1. 2007
No kluci mi ujeli a ja nevedela kudy pak uz jsem dala navigaci a dobry