Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
bývalý majitel
Tentokrát bych měl s největší pravděpodobností dorazit.
5D 1.4 Comfort
mám od: 16.10. 2013
v provozu od: 1.1. 2007
Jirko to si hodnej, ze na me tak myslis
5D 1.8 Sport
mám od: 25.8. 2014
v provozu od: 21.2. 2011
Teď mi to nevyšlo a tak mi to snad další měsíc vyjde. Přece tam nenechám Alenku samotnou. Ale neslibuji.
5D 1.4 Comfort
Ja na honday nejedu tak bych na sestku klidne prijela ale sama tam nechci bejt
bývalý majitel
No tak my máme termín na konci srpna (porod) a už chci asi omezovat cestování na minimum.
Červenec bych ještě participoval. Na Hday to letos nevidím...
bývalý majitel
Zavedl bych nový pojem, jelikož akademici mají čtvrthodinku, takže příště: "Filova hodinka"
A jinak to bylo moc pěkný, ikdyž komorní
Co se červencové akce týče, tak ta se kryje s Hondayem. Takže já určitě v Praze nebudu a nevim co plánují ostatní, ale dovolím si předpokládát, že řada z Vás tam přijede taky, ikdyž třeba jenom na sobotní kukačku?!
Nebo se bude někdo chtít sejít v Praze 4.7.?
5D 1.4 Comfort
Fil je uz asi zvyklej, ze neni na fotkach, ktery se vetsinou foti ze začátku oslavime den, kdy prijede mezi prvnima
bývalý majitel
Díky, dneska lidé méně, ale zábava dobrá:)
Museli jsme do chládku, abychom si něco neuhnali. Fil na fotce bohužel není, přijel s akademickou hodinkou, ale měl to čisťoučkýýýý
bývalý majitel
Presunuli jsme se do podzemek. Stojime u rampy po ktere se vyjizdi nahoru.
bývalý majitel
Ja prirazim. Auto jsem 300km neumyl, tak abyste si nemysleli, ze to je nekdo jinej.