Hledat |
Ufo-sraz v PrazeZde se mohou soustředit informace k Pražským srazům v rámci našeho klubu. Následující akce: Pražský Ufosraz - Novoroční přípitek termín: neděle 15.1.2023 13:00 - Bude upřesněno Zúčastní se: Samozřejmě jsou vítaní i bývalí majitelé Jde o pravidelný sraz, který probíhá vždy první sobotu v měsíci. Quote: Jde o původní vlákno Předvánoční sraz v Praze. Vložil 2bep, 20. Listopad 2009 - 0:15
|
5D 1.4 Comfort
mám od: 16.10. 2013
v provozu od: 1.1. 2007
No hezky odpadate ja i kdyz nejsem zrovna ve forme po včerejší party, tak stejne dorazim
bývalý majitel
Tak nestiham
bývalý majitel
Ahoj, tak se omlouváme, ale taky nedorazíme. Počasí přeje a nám dorazila včera práce tak budeme vrtat díry doufáme, že příště to klapne.
mám od: 11.1. 2019
v provozu od: 26.7. 2010
tak na 99% dorazím = šestka je trochu při ruce díky obchvatu ..
bývalý majitel
Tak tentokrát ani já nedorazím. Ohlásila se mi nečekaná návštěva. Takže příště už na zimákách.
bývalý majitel
Tak zatim to vypada na
Zúčastní se:
- Jirka75
- Rogger01
- Selffinka
- tomika
- Rocky
- GibonArt
Petr Žitný - LinkedIn
bývalý majitel
Jako nováček komunity jsme se na vás chtěl podívat a seznámit se s vámi, prohodit pár slov, na něco se zeptat ohledně auta, atd...
Ale teď to tak vypadá, že tam níkdo nejedete má to cenu, abych jel z Teplic do Prahy? Pojede se někdo srazit, nebo ne
5D 1.8 Sport
mám od: 29.8. 2015
v provozu od: 1.6. 2006
omluva i za mě, počasí vyhrálo a pojedem s rodinkou na chatu... pic
bývalý majitel
taky nedorazim, potrebuju nakonec byt v sobotu v HK a co jsem potreboval v Praze tak jsem vyresil dneska
Petr Žitný - LinkedIn