http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/honda/civic/8645865
Ten typer je na prodej už dlouho... Nejdřív stál 399 000 Kč.
Taky bych chtěl vidět to tažné zařízení a zadní stěrač!
Tomy: Klidně. Podmínka ale je, že se za 3-4 roky objeví něco, s čím se bude dát jezdit. Zatím to na trhu moc nadějně nevypadá.
ja chcem padamove auto mozno sa o par rokov dohodneme, co ?
The power of dreams ...
chcelo by to VIN a preveriť v Honde. Škoda že nie je dobre čitatelné číslo na štítku
Nevím nic, jen mě to zaujalo.....nic s tím společného nemám.Ale cena cash by byla super....
Je "svlíknutej" plastovej lem levého předního kola, takže kdo ví co je opravdu s autem.
Předpokládám, že ta cena platí pouze při jejich super výhodném financování, ideálně tak na 5-6 let vč. pojištění. Cash je to mimo realitu.
A ted tu o Cervene Karkulce Nerealna cena, takze je otazka jenom co je u tehle leasingovky za figl tentokrat.
obdivovatel
Ten typer je na prodej už dlouho... Nejdřív stál 399 000 Kč.
3D 2.0 Plus
mám od: 2.4. 2009
Taky bych chtěl vidět to tažné zařízení a zadní stěrač!
bývalý majitel
Tomy: Klidně. Podmínka ale je, že se za 3-4 roky objeví něco, s čím se bude dát jezdit. Zatím to na trhu moc nadějně nevypadá.
5D 1.8 Executive
mám od: 6.8. 2009
ja chcem padamove auto mozno sa o par rokov dohodneme, co ?
The power of dreams ...
majitel jiné generace
chcelo by to VIN a preveriť v Honde. Škoda že nie je dobre čitatelné číslo na štítku
bývalý majitel
Nevím nic, jen mě to zaujalo.....nic s tím společného nemám.Ale cena cash by byla super....
bývalý majitel
Je "svlíknutej" plastovej lem levého předního kola, takže kdo ví co je opravdu s autem.
bývalý majitel
Předpokládám, že ta cena platí pouze při jejich super výhodném financování, ideálně tak na 5-6 let vč. pojištění. Cash je to mimo realitu.
bývalý majitel
A ted tu o Cervene Karkulce
Nerealna cena, takze je otazka jenom co je u tehle leasingovky za figl tentokrat.