Ahoj chlapi.
Do týdne budu mít na Hondu Civic 8G teda na naší,ale na 5D ne Type R a Type S,tyto prahové spoilery v barvě Milano Red kod barvy R81. Budou originál z Hondy nové nerozbalené.Kamrád je má na Hondě a po havárii je měl trochu odřené a pojišťovna mu proplatila nové.Manželka mu vzala někde obrubník.Nechal je nalakovat a tyhle bude prodávat.Přikládám fotku z webu,ale červené asi nenajdu,ale pokusím se.Jo to pro většinu z nás nejdůležitější a málo kdo to zde uvádí je cena.Myslím si,že je perfektní.Nedávno tu někdo prodával za 6000Kč použité a podřené.Tyhle jsou nové a origo lakované z Hondy.Cena bude 8500Kč! V Hondě stojí nové 13213Kč!Přesný kod je:08F04-SMG-611 Přidávám i odkaz na Honda-access.com
Určitě jsou pěkné a slušivé a kdyby je tam kamarád neměl,asi by řešil dost velký problém s promačkaným prahem a rozlámanou prahovou lištou.
http://www.honda-access.com/cz/cs/intro.jsp
bývalý majitel
Omlouvám se chlape, jsem se nějak upsal
Už jsem to opravil.
bývalý majitel
Ahoj, to ale nepatrilo mne vid ten komentar co jsi napsal?
bývalý majitel
Trochu z nadhledu k příčině problému, umístění fotografie do galerie znamená, že jí Google a spousta dalších služeb najde a vzhledem k tomu, že je galerie veřejně přístupná může fotografii kdokoliv stáhnout a použít k jakýmkoliv účelům. Autor fotografie má samozřejmě autorská práva a spory o užití se z pravidla řeší žádostí o stažení.
V tomto případě byla fotografie po žádosti stažena, takže se přes to prosím přeneste a radši se zaměřte na něco užitečnějšího. Díky.
bývalý majitel
Tak jsem tady trochu uklidil
Pro účastníky:
to Milda: jak píše HandrejH, SZ je soukromá komunikace. Pokud Ti vadí jak s Tebou někdo přes SZ komunikuje, měl si to spíše řešit soukromě s někým z adminů.
to jan.sital: nikde jsem si nevšiml, že by Milda komentoval nebo kritizoval Tvou práci. Jenom se obořil nad tím, že u Tvého inzerátu byla jeho fotka, o které si sice nemusel vědět, ale stalo se. A bohužel ačkoliv v jiných vláknech voláš po lepší atmosféře a komunikaci, tak dnes si se zachoval naprosto opačně. Úplně zbytečně si nadával a argumentoval zcela zcestně, místo toho, aby si uznal skutečnost a s Mildou se rozumně a dospěle domluvil. Čekal bych více nadhledu u dospělého chlapa.
to all: řešte zde už jen samotný prodej těch prahů.
5D 1.8 Sport
mám od: 25.4. 2009
v provozu od: 25.4. 2009
Milda skus sa zamyliet, preco sa asi vola sukromna sprava tak, ako sa vola. Je absolutne nevhodne zverejnovat sukromnu koverzaciu bez zvolenia druhej strany... a sme doma Mne je to jedno, ide tu len o princip.
5D 1.8 Sport
mám od: 16.1. 2012
v provozu od: 25.1. 2012
no tak lidi
5D 1.8 Sport
mám od: 1.10. 2011
v provozu od: 10.10. 2007
Už jsme to z Mildou vyřešili vše OK!
bývalý majitel
Mildova fotka smazána.
5D 1.8 Executive
mám od: 31.7. 2009