Hledat |
PRODÁNO | Prodám Civic 1.8 i-VTEC 5D SPORT 2009, 1. majitel, fotky v galeriiPRODÁNO Prodam Hondu Civic 1.8 i-VTEC 5D SPORT 2009 Se zenou sme se rozhodli prodat naseho Civica z duvodu nevyuzivani. Koupili sme Hondu CR-V 1.5 VTEC Turbo 2WD (2019) v amservisplus. Od roku 2014 do roku 2017 jsem jezdil pravidelne trasu Breclav - Brno (tam a zpet) a nikdy se nestalo, ze by me Hondicka nechala v uzkych. Nikdy jsem nemel zadny problem s motorem. Jen se menil olej. Naposlet jsem byl u amservisplus se Civicem 3 roky nazpet, kde me ho kompletne zkontrolovali (bez zavad). Pri posledni vymenene oleje (cca mesic zpet), sme prolezli Civica a motor s prevodovkou kompletne suchy (nic nikde neunika ani netece) Moje cenova predstava je 135 000 kc v pripade, ze vymenim celni sklo (u nas v servisu 7500kc se vsim vsudy) + udelam technickou + cisteni interieru a exterieru. Vzhledem k tomu, ze nemam v posledni dobe cas, tak bych rad poskytl slevu 20 000 pokud by mel nekdo o nej zajem v takovem stavu, jak je ted. Takze za 115 000kc Info Zavady, o kterych vim Aktualni fotky v galerii Cena: 115 000,- kc (aktualni stav) Pokud jsem na neco zapomnel, pridam to do vlakna. Dekuji. Vložil rampa, 2. Květen 2022 - 8:09
|
bývalý majitel
Prosím LOCK, prodáno