Nějak jsem nedokázal určit, jestli sem můžu dát jenom Civivěci, tak se předem omlouvám, jestli to sem nepatří. Mi to tu kdyžtak smažte, no.
Honda Accord Tourer i-CTDi, stupeň výbavy Sport (+ xenony, mám dojem že ty byly za příplatek, a vyhřívané sedačky jsou dodělávané neorigo ještě v Německu)
Výbava je slušná, v zásadě nechybí nic, co mají mít moderní auta. Šestikvalt, počítač, černá polokůže, xenony, elektrické páté dveře, dvouzónová digiklima, vyhřívané přední sedačky, fotochromatické vnitřní zrcátko, origo alarm, 4x el. okna, automatické stěrače i světla, tempomat atd. Bez šíbru. Všechno je plně funkční.
Tažák Brink. Kola na zimu origo 16" Honda, na léto 16" Dezenty viz foto. Komu se Dezenty nelíbí, tomu můžu přidat i sadu 17" originál ze Civica UFO předface na kterých by to vypadalo moc hezky...
V roce 2009 dovoz z Německa, od té doby jediný majitel. Vzorně udržované auto, nikdy nebylo nic lakováno, měněny jen spotřební věci. Garážovaná, jezdila výhradně na Vervu nebo Maxxmotion.
Chip údajně na 426 Nm a 172 koní. Popravdě bych ale řekl, že pár už jich pochcípalo. Protože auto má najeto přes 350 tisíc.
Před 16 tis. veleservis (komplet brzdy, nová spojka, dvouhmota, výměna turba).
Celkově je fakt moc hezká a zachovalá, ale nový auto to samozřejmě není.
Cena 125 000 Kč