PRODÁNO Neorigo 16" plechy za hubičku a OEM předface 17" + Nokian zLine 225/45 R17 94Y

Plecháče jsou orezlý, černá barva, bez obutí, sada 4 kusů, druhovýroba. Bez poklic nevpadají špatně, páč nejsou tak nesmyslně prolisovaný jako origo, ale zase na ně nejdou nasadit originál poface poklice. Samozřejmě 6.5J x 16 ET55, 5 x 114,3. Je na nich napsaný, že jsou přímo určené pro Civica, ale samozřejmě budou pasovat i na Acco, CR-V a spol. Cena 1 500 Kč + dohoda dle okolností předání. Když to bude rychle a osobně vyzvednuté u mě doma (Praha- Řepy), dám je fakt za pár stovek.
Fotka zachycuje smutnou událost kdy do mě nacouval blbeček, nicméně kolo na ní vidět je...

2016-11-20_13-50-42_649.jpg

OEM liťáci 7J x 17 ET55, sada čtyř obutých, sedmišpicový design, klasika jak cip. Velice hezký stav, kulatý a nenakopaný, pár oděrek tam ale je. Mnou držené v čistotě, takže nejsou zažloutlý ani zapečený prachem z desek (to teda prve byly, ale já to všechno odral dolu, roztempoval a navoskoval). Sám jsem na nich jezdil spokojeně, ale pak jsem splašil 18 Type R, takže tyhle jdou do světa.
Obutí je ještě minimálně na jednu sezonu, jsou to Nokian zLine 225/45 R17 94Y XL, mají kolem 4mm. Pneumatiky docela za ranec, všechny parametry kromě hluku měly na Áčku, na vodě pořád výborně drží. Nikdy neměly defekt, nejsou orubaný od chodníku. Cena k jednání 6 tisíc.

2016-03-25_16-40-38_46.jpg

Vím že fotky jsou na pikaču, ale nehodlám okolo toho pobíhat a fotit a popisovat jak magor, když se třeba nikdo neozve. Když bude zájem, samozřejmě to nafotím, pořádně prohlídnu, změřím dezén a tak. Jsme lidi, se domluvíme, žejo.

Vložil Kropi, 29. Leden 2017 - 12:25