Prodám HONDA CIVIC 8G 1.8 Type S 205.000 Kč

Vzhledem k tomu, že jsem dostal služební, tak nabízím svého Civica 8G 1.8 Type S. Kupoval jsem když měl najeto 25tis.km taktéž od Honďáka, takže víte do čeho jdete.

V provozu od 10/2007, koupeno při 25 tis.km, momentálně 69.690. Servisováno u Aldy v Jesenici, serviska k dispozici. V autě se nikdy nekouřilo. V 65 tis. výměna všech kotoučů + destiček (Brembo).

Výbava: manuální převodovka - 6 rychlostních stupňů, stabilizace podvozku (VSA), ABS, 2x sada 17" kol (letní / zimní, letní nutno vyměnit, oboje rozměry 225/45), palubní počítač,nastavitelný volant,elektrická zrcátka,vyhřívaná zrcátka,dělená zadní sedadla,venkovní teploměr,automatická klimatizace,mlhovky,nastavitelné sedadlo řidiče,originál autorádio s CD-mp3 přehrávačem,multifunkční volant,všechny okna v elektrice,posilovač řízení,imobilizér, centrál dálkový.

Dále: Defend lock(dokoupen), parkovací asistent(dokoupeno), Thule-Honda střešní nosič(dokoupeno), BT Nokia
(dokoupeno), výměna masky za type R verzi, původní maska je v orig.balení k vozu, dokupované křídlo originál Honda na zadní část vozu, dolakovaní podběhu a nárazníků do jedné barvy, zatmavená okna-folie, automatické rozsvícení světel(dokoupeno).

Na laku je nějaká ta odřeninka z běžného provozu ve městě a na kapotě jsou oděrky od kamínků, včetně 1 menšího zalakovaného zářezu od neznámého kolemjdoucího. Prodávám čistě kvůli tomu že ho mám jako 2 auto. STK do 29.1.2016

Fotky na http://1drv.ms/1xdH7ci

Volejte na 720 758 958 nebo na email.

Vložil honzabh, 5. Říjen 2014 - 16:41