No prave ceny postovneho sa obavam, tym by sa to mohlo celkom slusne predrazi - to este zistim, nahodou nechodievas na Slovensko ?
K cene - tazko je vyjadrit sa mi, ty vies kolko ta stali a za kolko si ochotny ich predat, ja netusim ani kolko stoja originaly. Takze skus navrhnut cenu a ja po zisteni postovneho poviem, nakolko je pre mna zaujimava Směju se)
Dakujem, T.
Prerovak napsal:
Ahoj, no na slovensko bych je klidne poslal ale nevim jaky by bylo postovny? A cenu... kolik navrhujes? foto by bylo o vikendu
Tomy napsal:
Ahoj Směju se
Mal by som zaujem o tie koberceky - bol by si ochotny zaslat ich aj na Slovensko? Aku cenu v eurach by si si predstavoval ? Směju se) Nasla by sa foto ?
bývalý majitel
Promin uz prodano....
LOCK
5D 1.8 Sport
mám od: 1.6. 2010
a za kolik by byly?
bývalý majitel
Nikdo nepotrebuje gumove koberecky na zimu? UP!
bývalý majitel
takze bohuzel Tomy ztratil zajem z duvodu vysokeho postovneho a poplatku za platby cili koberecky jsou k dispozici.
UP!
5D 1.8 Executive
mám od: 6.8. 2009
Akoze neozval ?
Od: Tomy
Komu: Prerovak
Předmět: Re: koberceky
Datum: 4. Listopad 2010 - 18:48
No prave ceny postovneho sa obavam, tym by sa to mohlo celkom slusne predrazi - to este zistim, nahodou nechodievas na Slovensko ?
K cene - tazko je vyjadrit sa mi, ty vies kolko ta stali a za kolko si ochotny ich predat, ja netusim ani kolko stoja originaly. Takze skus navrhnut cenu a ja po zisteni postovneho poviem, nakolko je pre mna zaujimava Směju se)
Dakujem, T.
Prerovak napsal:
Ahoj, no na slovensko bych je klidne poslal ale nevim jaky by bylo postovny? A cenu... kolik navrhujes? foto by bylo o vikendu
Tomy napsal:
Ahoj Směju se
Mal by som zaujem o tie koberceky - bol by si ochotny zaslat ich aj na Slovensko? Aku cenu v eurach by si si predstavoval ? Směju se) Nasla by sa foto ?
Dakujem.
The power of dreams ...
bývalý majitel
Tomy se uz neozval.
Takze UP
5D 1.8 Executive
mám od: 6.8. 2009
poslal som Ti sukromnu spravu
The power of dreams ...