Hledat |
[LOCK] Prodam Civic 2.2 i-CTDi Sport 12/2008Výbava sport (tempomat, vyhř.sedačky, atd.) navíc, multi lock, střešní příčníky, boční lišty. Oranžová metalíza. Vyrobeno resp. koupeno a první registrace 12/2008 v CZ (Pribram). Najeto cca 103tis km. První majitel, nebourano, pravidelný Honda servis. V 97tis km výměna spojky a spojkového válce na záruku. Sada zimnich pneu (Michelin A4) + plech disky + poklice honda vzorek 65%. Origos 17 Al kola s pneu vzorek65%. Auto bez závad a ve velmi dobrém stavu, pouze drobné škrábance na laku. Cena 200tis. Vložil Ivoos, 18. Leden 2011 - 14:47
|
bývalý majitel
Zamykám.
bývalý majitel
PRODÁNO
bývalý majitel
Aktualizace ceny.
bývalý majitel
Tak jsem se opět rozhodl poslat auto do světa. Pokud má tedy někdo zájem, případně nějaké otázky, neváhejte poslat sz.
majitel jiné generace
Ahoj,
poslal jsem ti soukromou zprávu.
TomB
bývalý majitel
Čas běží, auto stojí a začíná mi překážet. Takže aktuální cena je 280tis.
Jelikož vím, že většina z vás své autíčko má, rád bych vás pouze požádal o případné doporučení tohoto inzerátu někumu z kamarádů, nejedná se o žádného zajíce v pytli auto je v bezvadném stavu s nulovými investicemi.
Dík a mějte se.
bývalý majitel
Pozn. Už mi dorazilo nové auto, takže Civica už více méně nepotřebuji a rád bych jej co nejrychleji prodal, takže o ceně jsem ochoten jednat a vážnému zájemci výrazně slevit.