Hledat |
[LOCK] Prodám: Autorádio Civic 8g za 1500 KčCena: 1500 Kč + poštovné. Prodám originální (OEM) autorádio na Hondu Civic 8g, viz obrázek. Prodávám pouze samotné autorádio. Autorádio není poškrábané (to na fotkách je jenom prach). Part number: 39100-SMG-G016-M1 Vhodné pro případ, že chcete například vytáhnout linkový výstup (pro vstup do zesilovače) nebo nějaký jiný podobný experiment, kdy si nechcete ničit své originální autorádio (třeba když je auto ještě v záruce). Pro zájemce dokážu rovnou zajistit také výše uvedenou úpravu na tomto autorádiu, tzn. vytažení výstupů za předzesilovačem (vhodné jako vstup do výkonového zesilovače, kdy používáte ovladače hlasitosti a korekce basy/výšky na originálním autorádiu), vstupy zpět do výkonových zesilovačů (sice jen cca 15W, ale mohou se hodit, v mém případě používám pro zesílení zvláštních reproduktorů pro navigaci a telefon) a MUTE vstupy zvlášť pro přední pár a zvlášť pro zadní pár výkonových zesilovačů (kablík zajišťující ztlumení výkonového stupně v autorádiu, já to používám pro ztlumení navigace během telefonického hovoru). Výše uvedenou úpravu mi před pár lety provedli na koupeném autorádiu šikovní kluci z http://www.hifiland.net Aktuální cenu zjistím až jestli to budete chtít udělat taky. Zájemce prosím o kontakt na ivo.zlabek@gmail.com - nějak se mi to odsud nepřesměrovává... Vložil iv0, 1. Srpen 2011 - 17:16
|
5D 1.8 Sport
mám od: 21.2. 2010
Prodáno.
5D 1.8 Sport
Sleva na 1500 Kč včetně dopravného.
5D 1.8 Sport
Zájemce prosím o kontakt na ivo.zlabek@gmail.com - nějak se mi to odsud nepřesměrovává...