Hledat |
[LOCK] Predam používané letné pneu Michelin Primacy Pilot 225/45/R17 91Y za 90 € / 4 ksMajú najazdené cca 40 tis. km, hĺbka dezénu je 4-5 mm, DOT 3608. Pneu neboli nijak poškodené napr. od obrubníka apod. Vložil Homer_Simpson, 3. Listopad 2012 - 18:17
|
bývalý majitel
Zamykám.
bývalý majitel
Predané.
bývalý majitel
Nová cena 90 EUR.
bývalý majitel
Znížená cena.
bývalý majitel
Nechápem, že načo sem pišeš. Životnosť gum je tretinova, cena stvrtinova, alebo menej podľa dohody. Niekomu sa to možno oplatí, o tom je predsa trh. A ruku na srdce, aj ty sa raz môžeš dostať do situácie, ked si z nejakého dôvodu nebudeš môcť dovoliť nové. Ak by som nepredával auto, dva roky s nimi ešte odjazdim, preto sú na predaj. A ak ich aj nikto nekupi, tak sa svet nezruti...
5D 1.4 Comfort
mám od: 14.10. 2012
v provozu od: 20.12. 2007
Ruku na srdce, když někdo kupuje použité pneu, tak jaksi automaticky předpokládá, že nebudou mít vlastnosti nových. Na druhou stranu PR výkřiky o 4 roky starých pneu Prosím o důkaz-měření rozdílu stejného typu letních pneu s rozdílným věkem. Předpokládám, že rozdíl bude v jednotkách procent. Osobně jsem na minulém autě měl letní pneu asi 8 let staré(koupil jsem je s autem) a i tak bylo auto jízdně lepší než C8.g s 2 roky starejma Dunlopkama Kdybych měl 17´´, tak je beru. Za mě Pardón za
bývalý majitel
je to ve skupine bazar, je, ty jediny jsi tu
Petr Žitný
5D 1.8 Sport
mám od: 1.4. 2009
v provozu od: 1.4. 2009
pravda bolí....ja viem.
Ale bolo by tiež dobré, keby tu neponúkali somariny.
Celá stránka sa pomaličky mení na bazár.
škoda.....
5D 1.8 Sport
mám od: 25.4. 2009
v provozu od: 25.4. 2009
Joci, taketo reakcie urcite potesia predavajuceho. Myslim, ze by bolo najlepsie diskusiu v sekcii bazar uplne zamknut, nech predavajuci s kupujucim komunikuju iba cez SS.
5D 1.8 Sport
mám od: 1.4. 2009
v provozu od: 1.4. 2009
tie pneu majú 4 roky ..... už sú zrelé