Dobrý večer,
Vím že se to netýká Civica ale mám v rodině ještě na starost Peugeota 206 a mám následující - problém, otázku?
prosím Vás všechny o radu.
Byl jsem se svojí 206 na geometrii a jejím seřízení a i po seřízení mám některé hodnoty stále červené - přesněji "Rejdový čep" a "Uzavřený úhel".
Nyní mě čeká výměna předních brzd a tlumičů tak jsem si říkal jestli by někdo nebyl ochotný mrknout na ten protokol a říct jestli by se nedalo vyměnit ještě neco dalšího aby se hodnoty zlepšili z červených hodnot....
Když jsem se ptal těch v tom servisu tak mi bylo jen řečeno že na 15let starý auto je to dobrý a ať to nechám tak.... Tak třeba zde budete ochotní poradit.
Předem díky
image upload no resize
bývalý majitel
Navíc, někdo je schopen dělat geometrii na vymlácených čepech, atp. Pak je jasný, že to nebude dobrý. Asi bych tak začal kontrolou podvozku u někoho, kdo tomu vážně rozumí.
bývalý majitel
Od pohledu mi přijde, že to musí být blbě změřený nebo blbě zadaný vstupní údaj; rozdíl 10°by musel způsobit neřiditelnost auta... Respektive si vůbec nedokážu představit, jak by to mohlo vzniknout... A ten zadek leda tak vyměnit nápravu...