Peugeot 206 protokol z geometrie - prosím o pomoc

Dobrý večer,

Vím že se to netýká Civica ale mám v rodině ještě na starost Peugeota 206 a mám následující - problém, otázku?

prosím Vás všechny o radu.
Byl jsem se svojí 206 na geometrii a jejím seřízení a i po seřízení mám některé hodnoty stále červené - přesněji "Rejdový čep" a "Uzavřený úhel".
Nyní mě čeká výměna předních brzd a tlumičů tak jsem si říkal jestli by někdo nebyl ochotný mrknout na ten protokol a říct jestli by se nedalo vyměnit ještě neco dalšího aby se hodnoty zlepšili z červených hodnot....
Když jsem se ptal těch v tom servisu tak mi bylo jen řečeno že na 15let starý auto je to dobrý a ať to nechám tak.... Tak třeba zde budete ochotní poradit.
Předem díky

image upload no resize

Vložil Prerovak, 25. Srpen 2015 - 18:54

nexus_cz
Obrázek uživatele nexus_cz
bývalý majitel

Navíc, někdo je schopen dělat geometrii na vymlácených čepech, atp. Pak je jasný, že to nebude dobrý. Asi bych tak začal kontrolou podvozku u někoho, kdo tomu vážně rozumí.

--
26. Srpen 2015 - 14:03
Kubajsu
Obrázek uživatele Kubajsu
bývalý majitel

Od pohledu mi přijde, že to musí být blbě změřený nebo blbě zadaný vstupní údaj; rozdíl 10°by musel způsobit neřiditelnost auta... Respektive si vůbec nedokážu představit, jak by to mohlo vzniknout... A ten zadek leda tak vyměnit nápravu...

Spritmonitor.de

--
26. Srpen 2015 - 13:56

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".