Hledat |
P: Civic 2.2 rok 2007 -118tis km / 175tis Kčzdravím pánové ač nerad, mám k dispozici na prodej svou Hondu Civic 2.2 ictdi rok výroby 2007, výbava Sport, 2014 - úprava řídící jednotky od Autochip.eu na 125kW-428Nm v naprostém pořádku, bez závad. důvod prodeje - očekávaný další přírustek do rodiny - potřeba většího auta představa o ceně k jednání 175tis Kč
Vložil maverick.petr, 5. Duben 2016 - 21:17
|
bývalý majitel
PRODÁNO !!!! prosím LOCK, prožil jsem s Cívou krásných a úžasných 5 let, nikdy nezklamal, nikdy nikde nenechal. Velké díky a klobouk dolů.
bývalý majitel
aktualizace ceny 160tis...
5D 2.2 Comfort
mám od: 10.11. 2009
v provozu od: 10.11. 2009
ja som mal cca 2 tis km chip na urovni aj odmerane na brzde - 186ps, 412nm. Islo to nadherne. macimalka podla tacho cca 227km/h. Bol som rozhodnuty ze po tych 2 tis km si to necham. pokial neprisli prve problemy a to spojka. nic by v tom nebolo pretoze som bol upovedomeny ze orig spoka to proste nezvlada a treba to vymenit za nieco silnejsie. a tu je ten problem ze nieco na beznu prevadzku pre mna (35tis rocne) nieje odskusane. dalsi problem je intercooler ktory treba menit za vacsi inak vykon akonahle sa zdvhne teplota tak vadne...dalsia vec po tom co sa vymeni intercooler treba znovu chipnut kvoli tlaku turba...cize moje poznatky pokial chce niekto vyuzivat plny potencial tych koni a krutiaceho momentu je, ze najprv treba dat urobit intercooler poto chipnut a rata s investicou do spojky aj zotrvacnika co sa predava ako stage 2 za cca 700libier v UK...
5D 2.2 Sport
mám od: 29.12. 2015
v provozu od: 3.3. 2011
Promin ze pisu,kdyz nemam zajem, ale jak jsi spojojeny s chipem?
Nsel jsem si sice jejich strank,ale vzhledem k tomu ze jsi s tim jezdil pres rok, tak me zajima tvuj nazor
Dik
Klidne i jako PM, at to tu nemas zaplnene
bývalý majitel
ano, obojí je původní. zatím nevykazuje žádné prokluzy. nejezdím brzda- plyn (manželka, malé dítě, a taky spotřeba
5D 2.2 Comfort
mám od: 10.11. 2009
v provozu od: 10.11. 2009
spojka a dvojhmota je povodna?