P : Čistici-hmota-cleaner-Clay-200g 3M

Ahoj prodám 3M 38070 Cley 200g cena za 1ks 200kč

Možno osobní předání Praha západ , nebo zaslání poštou po převodu na můj účet, pokud chcete poslat zboží na dobírku je to možné tady http://aukro.cz/cistici-hmota-cleaner-clay-3m-38070-1ks-200g-i3473602929.html

Ceny poštovného 1-2kusy 35kč ,3ks a více poštovné zdarma

3M 38070 Cley 200g

Clay bezpečně odstraňuje nečistoty, kontaminace barvami a rozstřiky. Použijte spolu s lubrikantem na bázi vody. Učinná na čištění lakovaných, skleněných a kovových vnějších povrchů automobilů.

Tento nebrusný přípravek bezpěčně, okamžitě a snadno odstraňuje kontaminanty z karoserie.

Tímto přípravkem odstraníte povrchové nečistoty spojené s povrchem laku, které nelze odstranit mytím, ani leštěním.
Přípravek se používá tak, že se s ním ''jezdí'' po karoserii, krerá se zároveň důkladně lubrikuje Detailerem, který je k tomuto účelu určen /více se dozvíte na internetu/ není však podmínkou lze použít i obyčejnou vodu a trouchou autošamponu.

1. Jak zjistím, že je nutné použít clay?
Potom co umyjete a usušíte váš vůz, přejeďte prsty čisté ruky po povrchu karoserie. Pokud cítíte, že je povrch drsný a hrbolatý, je čas použít clay. Hrubost povrchu je způsobena kontaminanty, které jsou přilepené k povrchu karoserie (popílek, brzdový prach, smůla ze stromu, asfalt atd.). Tyto nečistoty neodstraníte klasickým mytím, ani leštěním. Nečistoty se dnem za dnem, týden za týdnem spojují s lakem vozu. Po použití claye bude povrch karoserie opět hladký jako sklo.

2. Jak často bych měl clay používat?
Pro použití claye neexistuje žádný pevný interval. Potřeba jeho použití je závislá na mnoha faktorech (jak často se s vozem jezdí, kde parkuje, jak často se myje…). Vždy nejlépe zjistíte potřebu použití claye přejetím prsty přes čistý povrch karoserie.

3. Jak dlouho vydrží jedna kostička claye?
Životnost každé kostičky je omezená. Starší kostička je plná kontaminantů, které odstraňuje z povrchu karoserie. Clay je pak tmavý a není již tak jemný a hladký na dotek. Takovýto clay, případně clay, který Vám upadne na zem, ve vlastním zájmu vyměňte za nový, jinak hrozí poškrábání povrchu laku!

4. Je nutné použít clay před voskováním vozu?
Nečistoty spojené s povrchem laku znemožňují jeho lesk a odraz světla. Pokud použijete vosk na takto znečištěný povrch, nikdy nedosáhnete požadovaného výsledku. Naopak lak zbavený všech povrchových nečistot cayem je připraven pro povrchové úpravy leštěnkou a voskem a výsledky tak mohou dosáhnout maximální úrovně.

5. Odstraní clay vosk?
Důrazně doporučuji po použití claye lak znovu zakonzervovat voskem pro jeho maximální ochranu.

6. Jak skladovat clay?

Clay musí být skladován na suchém a čistém místě. Musí se chránit před prachem.

Vložil maxxi, 18. Srpen 2013 - 19:10

maxxi
Obrázek uživatele maxxi
3D 2.0 Sport
mám od: 17.4. 2010
v provozu od: 20.10. 2011

kevin43 napsal:
Tiez by som mal zaujem a ako je to s dopravou na SK ?
Ďakujem

ahoj

Bohužel už nemám Jsem smutný ale zkuste tady http://www.honda-club.cz/forum/viewtopic.php?t=49147&highlight=clay

--
9. Březen 2014 - 21:20
kevin43
Obrázek uživatele kevin43
5D 2.2 Executive
mám od: 25.11. 2011
v provozu od: 15.5. 2006

Tiez by som mal zaujem a ako je to s dopravou na SK ?
Ďakujem

--
9. Březen 2014 - 9:43
Lukas.F
5D 1.8 Sport
mám od: 5.9. 2013
v provozu od: 1.11. 2009

Ahoj.Jsou ještě nějaký na prodej??

--
7. Březen 2014 - 23:09
maxxi
Obrázek uživatele maxxi
3D 2.0 Sport
mám od: 17.4. 2010
v provozu od: 20.10. 2011

ahoj

Kupuji to jako velké balení v krabici po 50ks ta plast plechovka na obrázku je pouze přepravní obal na ten clay co je vyfocený vedle Směju se

--
20. Srpen 2013 - 15:04
2bep
Obrázek uživatele 2bep
Administrátor
bývalý majitel

Je to jen samotný clay, ale je to přesně ten z Tvého obrázku.

--
20. Srpen 2013 - 12:07
pepavasa
Obrázek uživatele pepavasa
Administrátor
4D Hybrid
mám od: 5.2. 2007

Vypadá jeden set takto?

1724_3115.jpg
ir-mojeauto.png178798.png

--
20. Srpen 2013 - 11:04
Storm
Obrázek uživatele Storm
majitel jiné Hondy

Clay mohu určitě doporučit, párkrát do roka ho použiju. Je opravdu zajímavé, když umyjete krásně svoje auto a máte pocit, jak je čisté a pak vezmete ten clay a trochu s tím pojezdíte karoserii a je na něm dost černého bordelu, zejména asfaltové drobky a polétavá rez. K temu testu doporučuji dát ruku do tenkého igelitového sáčku a s tím jezdit po karosérii, každý drobek je líp cítit.

--
19. Srpen 2013 - 16:50

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".