Hledat |
Minisraz v Hradci Králové v neděli 22.7.2012Další sraz v Hradci na cestě Pokud někoho zajímají i jiné Hondy než naše Ufo, tak zde je odkaz na Východočeské srazy Honda-Clubu Vložil 2bep, 14. Leden 2012 - 23:31
|
bývalý majitel
mam, ale maj kratky drahy a je to provazkovka )
Petr Žitný
bývalý majitel
to zitnyp: Já bych byl asi pro tento, Hospoda pod Strání.
Hlavně proto, že bowling otevírají už v 9:30.
Máte s tímto podnikem někdo nějaké zkušenosti?
bývalý majitel
jsem pro bowling, ale vis jaka je situace bowlingu v HK, to jsem ti posilal vsechny bowlingy v HK
Petr Žitný
bývalý majitel
Vyjádření od Karla Pohnera:
Mám na něj i telefon, takže se budeme moct rozhodnout, případně poptat na stav i na poslední chvíli. Navíc od místa setkání je to na okruh pár minut
Ale co třeba zkusit jinou sportovní aktivitu, kolečník, bowling, šipky Nějaké návrhy?
bývalý majitel
snehova pokryvka tezko, leda ze by nafoukali umelej )) tady je fakt snehu minimum ale dnes a v nasledujicich dnech ma neco spadnout, tak uvidime
Petr Žitný
bývalý majitel
ad Rally Monte Hradec)
Před chvílí jsem psal mail s dotazem na více informací ke zmiňované akci na Czechringu (Hradecké letiště) Karlu Pohnerovi (vedoucí projektu), tak se snad brzy dozvíme co a jak a zda stojí za to se tam vydat.
Zatím co vím, tak vstupné je 100,- CZK a otevřeno má být od 10:00 do 12:00.
Samotná rally v sobotu byla plánovaná na sněhu, ale netuším jak je na tom sněhová pokrývka v HK, resp. na okruhu.
Měl by někdo možnost a hlavně chuť se tam zajet v týdnu podívat a omrknout situaci?
bývalý majitel
kdyby nas nekdo s 2bepem hledal, jelikoz je mozny, ze se presuneme na to Rally Monte Hradec, tak klidne volejte, reknu kdyztak kde jsme (721773057)
Saint-Jimmy: OK
Petr Žitný
5D 1.8 Sport
mám od: 9.9. 2011
v provozu od: 9.9. 2011
Jedu sice na víkend mimo HK, ale dost možná se vrátím už v sobotu večer. Pokud ano, tak se taky ukážu...
bývalý majitel
parada dej vedet
Petr Žitný
3D 2.0 Plus
mám od: 19.2. 2011
čistě teoreticky bych snad dorazil, dovím se to max někdy v pátek