Omlouvam se, ale proste to nevyslo. Krasne sem si umyl auto, abych nedelal ostudu.... V tu chvili vola zakaznik, ze neco a ze prijet.... Kazdopadne kdyz jsem nad vami proletal na magistrale, alespon sem zatlacil slzu... Ach jo, co bych dal za pevnou pracovni dobu.
Priste, jestli se to nepodari, tak snad vystoupim dobrovolne z klubu, nebo nevim
Člověče, Blueish je pro mě i po včerejšku trochu záhada...
Když přijel Blik, byl jsem přesvědčen, že je to Cosmic, na tom slunci vypadal mnohem víc do šeda než do modra.
A ten tvůj byl tedy trochu modřejší, nicméně mi stejně připadne, že ten název malinko zavádí...
Pro barevné srovnání se stačí podívat na tvůj a Blikův obrázek pod nickem, to opravdu nevypadá jako stejná barva.
Takže Blueish prohlašuji Mimikrem 8G
Ale OK, včera tam bylo tedy "modrých" pět
Chyběli tam ovšem Milano, Alabaster, Royal a ten Cosmic...
--
20. Duben 2007 - 7:53
jc
bývalý majitel
ReJa s privrenyma ocima...
Kazdopadne soutez o nejhezci osmicku vyhral imho zase Koly, co vy na to?
--
20. Duben 2007 - 7:52
ReJa
mám od: 16.8. 2006
Slušný srázek, v zásadě tam byly samé 8G . Musím vzít příště foťák, včera jsem na něj zapomněl .
PD: počítá se mezi modrou i Blueish ? Ty tam byly minimálně dva .
Drobná omluva, že jsem z osmiveslice 8G odešel dřív, než možná akce skutečně začala, ale i tak byla ta hodina zajímavá
A ti tři Vividi..inu modrá je dobrá .-D
bývalý majitel
tommykk: tak sa prihlás na zraz v Luhačoviciach
5D 1.8 Sport
mám od: 4.11. 2006
Omlouvam se, ale proste to nevyslo. Krasne sem si umyl auto, abych nedelal ostudu.... V tu chvili vola zakaznik, ze neco a ze prijet.... Kazdopadne kdyz jsem nad vami proletal na magistrale, alespon sem zatlacil slzu... Ach jo, co bych dal za pevnou pracovni dobu.
Priste, jestli se to nepodari, tak snad vystoupim dobrovolne z klubu, nebo nevim
5D 1.8 Executive
mám od: 7.12. 2006
Koly, no jo, ty krásné prahy i pěkná kola...a k tomu ještě Vivid:-)
Souhlas!
bývalý majitel
jc: Ja neprotestujem
5D 1.8 Executive
Člověče, Blueish je pro mě i po včerejšku trochu záhada...
Když přijel Blik, byl jsem přesvědčen, že je to Cosmic, na tom slunci vypadal mnohem víc do šeda než do modra.
A ten tvůj byl tedy trochu modřejší, nicméně mi stejně připadne, že ten název malinko zavádí...
Pro barevné srovnání se stačí podívat na tvůj a Blikův obrázek pod nickem, to opravdu nevypadá jako stejná barva.
Takže Blueish prohlašuji Mimikrem 8G
Ale OK, včera tam bylo tedy "modrých" pět
Chyběli tam ovšem Milano, Alabaster, Royal a ten Cosmic...
bývalý majitel
ReJa s privrenyma ocima...
Kazdopadne soutez o nejhezci osmicku vyhral imho zase Koly, co vy na to?
5D 1.8 Comfort
mám od: 16.8. 2006
Slušný srázek, v zásadě tam byly samé 8G . Musím vzít příště foťák, včera jsem na něj zapomněl .
PD: počítá se mezi modrou i Blueish ? Ty tam byly minimálně dva .
5D 1.8 Executive
Drobná omluva, že jsem z osmiveslice 8G odešel dřív, než možná akce skutečně začala, ale i tak byla ta hodina zajímavá
A ti tři Vividi..inu modrá je dobrá .-D
5D 1.8 Comfort
mám od: 6.4. 2006
Malá ukázka toho, jak to dneska na Chodově vypadalo: http://www.youtube.com/watch?v=sZ4fzkDCGCo
5D 1.8 Comfort
mám od: 22.2. 2006
dneska se to povedlo. Bylo to super. Těším se na další. Do těch Luhačovic se pokusíme aspoň na den na otočku přijet.