[LOCK] PRODÁNO, SMAZAT.

Prodám svoji Hondu Civic 1.8 benzin, 103kW, Executive, 2006, manuální převodovka, barva galaxy gray, původ DE.

V základní výbavě je: xenonové světlomety, panoramatická střecha, dešťový senzor, elektricky sklopná zrcátka s výhřevem, rádio s CD a MP3, ovládání na volantu, posilovač, tempomat, senzor deště, vyhřívané přední sedačky, ABS, VSA, airbagy-řidič+spolujezdec,boční a hlavové, tovární alarm, centrální zamykání, imobilizér, duální automatická klimatizace, originální satelitní navigace Honda + bluetooth, hlasové ovládání.

Dále jsem dodělával: zatmavení zadního a bočních zadních skel, zadní parkovací senzory, zadní parkovací kamera se zobrazením na displeji navigace, VIN na sklech vozu, zamykání zpátečky, bezpečnostní matice pro letní kola, vyměněné pružiny za Eibach Pro Kit, nově obšitý volant, LED osvětlení v interiéru + venku v parkovacích světlech a RZ, výměna palubního štítu za matný, na kapotě matná černá fólie, maska z poface modelu.

Auto je teď na letních gumách Hankook K120 Ventus V12 evo 2, 225/45 R 17 XL 94 Y (cca 5,5mm )a hliníkových diskách Dezent TD. K autu jsou i zimní gumy Nokian WR D3 225/45 R 17 (cca 4mm) na originál diskách Honda. Dále mám v kufru plechovou rezervu s Matador Nordicca 205/55 R 16 91 H, ale i lepící sadu. Součástí je samozřejmě i povinná výbava.

Pár drobností, se kterými je nutné počítat: sem tam blbne CD mechanika, přehraje třeba jen půl CD. Na budících nejde kontrolka zadní mlhovky (samotné světlo svítí bez problému) a nejde se dostat do menu palubního počítače (tam se stejně nic moc nastavit nedá). Toto vzniklo výměnou budíků a ani v autorizovaném servise s tím neuměli poradit. Jsou to drobnosti, ale raději to říkám předem, ať se pak někdo nediví. Jinak ale auto jezdí bez problému. Olej a další filtry měněny naposledy na jaře tohoto roku.

Auto bylo pravidelně servisováno, pravidelně měněn olej, používáno aditivum VIF do benzinu. Používáno bylo zejména pro každodenní dojíždění do práce (cca 60km denně). Celkově jsem s ním najel asi 110tis. km. K autu je servisní kniha, ale já si vedl záznamy jen u sebe. Případnému zájemci mohu zaslat. U mě myto jen ručně + garážováno.
Prodej možný ihned (okolí Brna)

VIN kód: SHHFK27806U003506
Kilometry možno ověřit zde: https://www.kontrolatachometru.cz/
Aktuálně najeto: 212tis. km
STK do: 06/2020
Cena: 109.000,- Kč
Přepis vozidla zajistím, včetně provedení evidenční kontroly a zaplacení správního poplatku.

V případě zájmu prosím psát na tomand001@seznam.cz

Foto https://photos.app.goo.gl/oqSGpi7zydqUiFzJ6

Vložil Storm, 7. Srpen 2019 - 16:33
 

Storm
Obrázek uživatele Storm
příspěvků: 1389
majitel jiné Hondy

Palec nahoru

--
19. Srpen 2019 - 17:29

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".