To Nexus : Je až neuvěřitelné, že to auto po tom jak jsi se o něj staral dokážeš prodat. Taky jsem čekal, že to ještě přehodnotíš a necháš si ho. Musím ti složit poklonu, protože neznám nikoho ve svém okolí, kdo by se takto staral o své auto. A i tady v klubu by jsi těžko našel konkurenta
Každopádně když už ses dostal až sem, tak to asi myslíš vážně a tak nezbývá, než autu popřát ať má i s jiným majitelem stejnou péči a tobě ať dlouho "nesmutníš"
Jinak pro potencionální zájemce z řad nováčků - opavdu neváhejte, nic lepšího už se snad nedá ani sehnat... :thumbup:
--
15. Listopad 2015 - 8:38
nexus_cz
bývalý majitel
Tome, Morteine, Jirko díky kluci. Lehké to není, vždyť mě znáte. Ufo pro mě není jen věc a ufaři nejsou jen kolegové.
--
14. Listopad 2015 - 22:10
Jirka75
mám od: 25.8. 2014
v provozu od: 21.2. 2011
Tak koukám Pavle, že jsme tě v sobotu na srazu neukecali.
--
14. Listopad 2015 - 21:54
mortein75
mám od: 29.10. 2014
v provozu od: 20.8. 2007
To Nexus : Je až neuvěřitelné, že to auto po tom jak jsi se o něj staral dokážeš prodat. Taky jsem čekal, že to ještě přehodnotíš a necháš si ho. Musím ti složit poklonu, protože neznám nikoho ve svém okolí, kdo by se takto staral o své auto. A i tady v klubu by jsi těžko našel konkurenta
Každopádně když už ses dostal až sem, tak to asi myslíš vážně a tak nezbývá, než autu popřát ať má i s jiným majitelem stejnou péči a tobě ať dlouho "nesmutníš"
Jinak pro potencionální zájemce z řad nováčků - opavdu neváhejte, nic lepšího už se snad nedá ani sehnat...
--
14. Listopad 2015 - 21:39
Rogger01
bývalý majitel
Pavlí, nech ho doma.
--
14. Listopad 2015 - 21:20
Rogger01
bývalý majitel
Ty jó. Pavle, věřil jsem, že přeci jen přehodnotíš. Předem gratuluji budoucímu majiteli.
--
14. Listopad 2015 - 21:12
nexus_cz
bývalý majitel
Budu přecházet na operativní leasing v podobně pracovního benefitu. Ufo mi bude moc chybět, to vím, je to skvělý auto.
--
14. Listopad 2015 - 14:53
Mates_van_Svobodik
bývalý majitel
proč se ho zbavuješ takovýho mazlíka krásného? kámoš shání ufíka, tak mu to přepošlu, třeba ho od tebe vezme, ale ještě přemýšlí mezi ufíkem a vw sirocem
bývalý majitel
Tak to je smutny pribeh...
bývalý majitel
budes nam chybet...
bývalý majitel
Lépe už to snad ani nešlo napsat.
bývalý majitel
Tome, Morteine, Jirko díky kluci. Lehké to není, vždyť mě znáte. Ufo pro mě není jen věc a ufaři nejsou jen kolegové.
5D 1.8 Sport
mám od: 25.8. 2014
v provozu od: 21.2. 2011
Tak koukám Pavle, že jsme tě v sobotu na srazu neukecali.
5D 1.8 Executive
mám od: 29.10. 2014
v provozu od: 20.8. 2007
Jinak pro potencionální zájemce z řad nováčků - opavdu neváhejte, nic lepšího už se snad nedá ani sehnat...
bývalý majitel
Pavlí, nech ho doma.
bývalý majitel
Ty jó. Pavle, věřil jsem, že přeci jen přehodnotíš. Předem gratuluji budoucímu majiteli.
bývalý majitel
Budu přecházet na operativní leasing v podobně pracovního benefitu. Ufo mi bude moc chybět, to vím, je to skvělý auto.
bývalý majitel
proč se ho zbavuješ takovýho mazlíka krásného? kámoš shání ufíka, tak mu to přepošlu, třeba ho od tebe vezme, ale ještě přemýšlí mezi ufíkem a vw sirocem