Hledat |
Hondu Civic 1.8 i-VTEC 5D 8.generace, rok výroby 2007 ve výbavě SPORTDobrý den, prodávám Hondu Civic 1.8 i-VTEC 5D 8.generace, rok výroby 2007 ve výbavě SPORT. Barva Cosmic gray. Najeto 83.000 km. Pravidelně servisováno, servisní knížka k dispozici. 1.majitel. Garážovaná po celou dobu. Lokalita: Moravskoslezský kraj Výbava SPORT: Cena: 155.000 Kč Při rychlém jednání přidám 16´ zimní kola na komaxitovaných Alu discích, na kterých jsem najel max. 4000 km Vložil Pavel P., 4. Listopad 2017 - 16:20
|
majitel jiné generace
To je taak trapný pokus o reklamu, že tě to baví...
majitel jiné generace
Můžu se zeptat,na základě čho je vyčíslena cena? Vlastním Civica 2009, ale přiznám se, že nejsem nějaký veliký fanda tohoto modelu a k autu jsem před třemi lety přišel lidově jako slepý k houslím. Na tyto stránk jsem narazil náhodou. Chtěl bych nyní prodat, ale nevím si moc rady s oceněním. Chci s etedy zeptat, pomohl bymi někdo s oceněním vozidla? Zkoušel jsem různé internetové kalkulačky, ale nejsem si jistý s věrohodností a nemám s čím srovnávat. Jinak jenom k faktorům, které jsou hlavní pro odhadnutí ceny, tak najeto má 190000 Km, 2. majite, půcod rakousko, bourané (ale poue lehží nehoda, kdy byl poškozený bok na straně řidiče). Bylo to ještě za 1. majitela. Jinak je auto v top stavu, plná výbava. Díky za rady.
bývalý majitel
To je skoro jak ted kupujem CRV, email, telefon, SMS, reakce 0... a CeRVecek v benzinu jak safranu...
Petr Žitný - LinkedIn
5D 1.8 Sport
mám od: 30.11. 2017
v provozu od: 25.6. 2006
JOKR
DODO má pravdu. Pán nereaguje. Přihlásil se zřejmě jen kvůli prodeji a ten už zřejmě proběhl.
bývalý majitel
No ono to spis vypada, ze kolega nereaguje, nebo uz ma prodano...
5D 1.8 Sport
mám od: 18.3. 2008
Se divim, že ti ještě netrhaj ruce. Já měl na 1,8 VTEC tři telefonáty denně-
5D 1.8 Sport
mám od: 30.11. 2017
v provozu od: 25.6. 2006
JOKR
Prosím o kontakt.