[LOCK] Hondari mezi nami, i s obrazky ale obrazek si udelejte sami.

Muj komentar je pouze ten ze puvodni cena v inzeratu v sekci bazar byla 1000kc, nacez tu jsem akceptoval potom co mi Mr. Sital napsal hype na cenu ze dil chce nekdo jiny, napsal jsem mu at mu ho tedy da, viz screen shot a dal jsem nemel s podobnym clovek se potrebu absolutne bavit. Ovsem nyni imperium vraci uder se srdcervouci historkou za ktery by se nemusel stydet kdejaky zebrak z karlova mostu.

Pane Sital, takhle tedy opravdu ne, tedy ne semnou! Pokud mate jeste nejaky komentar racte ho napsat sem at ho vsichni vidi, popripade pokud mate nejaky jiny problem muzeme to vyridit osobne, s tim ja nemam problem uz vubec zadny.

Preji hezky zbytek vikendu a at se vam business dari, oprava business radsi nedelejte zadny ale vikend vam preji hezky stale.

Edit: preklepy nechavam reflektuji moje rozhorceni v danou chvilku.

11goe2u.jpg244qjh1.jpg

Vložil Fil, 14. Červen 2014 - 22:26
 

2bep
Obrázek uživatele 2bep
Administrátor
příspěvků: 5047
bývalý majitel

Tento flame zamykám. Vyřikejte si to soukromě, forma je na Vás.
Za mě je věc celkem jasná. Méně psaní, více sebereflexe.
VarováníPokud by se situace měla hrotit, budu ji řešit radikálně Varování


--
15. Červen 2014 - 17:00
Fil
Obrázek uživatele Fil
příspěvků: 1162
bývalý majitel

Vse je vic nez jasne, puvodni nabidka byla na 1000, potom co mi sital napsal ze ma jineho zajemce za 1500, dal jsem mu ihned a jasne vedet ze vec nechci. Jeho fail ze vec neprodal a jeho primitivita ze z toho vyni jine, to hlupaci bez sebereflexe ale delaji.

Kolika lidem tenhle grafoman a psychopat pomohl nevim ale mnoho me jich pred nim varovalo.

--
15. Červen 2014 - 16:26
jan.sital
Obrázek uživatele jan.sital
příspěvků: 302
5D 1.8 Sport
mám od: 1.10. 2011
v provozu od: 10.10. 2007

Tak koukám jako blázen co jsi za zmetka. Nejdřív Tykáš nyní vykáš. Kde jsou Tvé screen s tím,že na 100% bereš a hned přijedeš o víkendu a další kváky. Já po Tobě nechtěl navíc od domluvené částky 1000Kč ani halíř. Jen jsem měl jiného zájemce a jelikož jsem fér tak jsem mu řekl,že je zamluvený. Potřeboval jsem vědět když jsi psal 100% zájem kdy přijedeš a jestli Tvých 100% náhodou není 1%. Ano než jsi se vymáčkl,obchod mi utekl. Přišel jsem o 1500Kč. To je fakt.Prodávám tady dost dlouho a pomohl jsem dost chlapům a tak ať si každý udělá úsudek sám. Z mé strany to byla sviňárna a jestli mi chceš vyhrožovat,že se chceš sejít tak přijímám. Alespoň uvidíš jak vypadá pořádný chlap a jestli máš odvahu se mi postavit a podívat se mi do očí rád Tvou výzvu přijímám. Doufám,že až spolu skončíme nebudeš mně tahat po Policajtech.No rozhodně mám s Tebe strach asi jako z krabice z koťatama. Jelikož obchoduji i s novými věcmi,ale hlavně na motorky mohu vloži komunikaci z nějakých emailů co mi tento týden přišli,ale nebudu to dělat nejsem ubožák co si stěžuje. Jen pro příklad uvedu co se mi tento týden stalo. Objednal jsem z Anglie 4 sady chromovaných přídavných světel na chopper. Celkem 8 kusů světel. Všechny ty sady byly reservovány a potvrzeny reservace emailem či SMS. Světla přišli a hned jsem všechny čtyři zájemce kontaktoval jestli stále zájem platí jelikož za týden než zboží dorazilo byly další 2 zájemci. Všichni ihned odepsali,že mají zájem a tak jsem dalším zájemců odpověděl,že ihned objednávám pro ně další světla a musí týden počkat. Nikoho jsem neobešel! Ani neupřednostnil s tím ,že jeden mi dával o 300Kč více s tím,že je potřebuje hned,že jede na nějaký moto sraz. Ano tomu se říká ty ubožáku férový obchod.A když Ti někdo nabídne něco co stojí 6000Kč nové za 1000Kč a vyjde Ti vstříct tak by jsi mu měl poděkovat a ne se do něj zde srát a pomlouvat. Je škoda,že zde musíme být slušný jinak bych Ti rád zde napsal,že Ty nejsi žádný Hondař,ale prach sprostý lhář,ubožák,škodík nejhrubšího zrna a napadá mně jeden mužský pohlavní orgán. Tím končím a neboj můžeš to tu rozebírat jak chceš,já už se k Tomu vyjadřovat nebudu. Každý rozumný člověk si udělá úsudek sám. Jen bych byl rád,kdyby jsi nevytrhával věci z kontextu a vložil jsi sem celou naší komunikaci se 100% zájmem o danou věc a podobné Tvé plky. Ahoj chlapi Honza

--
15. Červen 2014 - 9:31
Hlavator
Obrázek uživatele Hlavator
příspěvků: 470
4D 1.8 LS
mám od: 1.12. 2011
v provozu od: 13.11. 2008

Dve zakladni veci. Nic nerezervuju a kdyz to udelam musim pocitat ze se mi to nemusi vyplatit. Pokud se tak stane tak uz nema cenu danemu cloveku za zkazeny obchod dekovat. Dalsi vec je samozrejme rychlost komunikace mezi vama. Ono po telefonu hned vis na cem ses a muzes pripadne hned prodat jinde. Po SZ muzes taky promarnit ten okamzik k vyhodnejsimu prodeji nez zjistis ze dotycny noveho zajemce nepreplati.

--
15. Červen 2014 - 0:41

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".