Nechceš otevřít další pobočku u Prahy a provozovat směnný provoz sudý/lichý týden? :)
tak dojedte z prahy,nebyli by jste prvni z cech kdo ku mě jezdi
--
4. Leden 2012 - 19:20
shamania
mám od: 28.11. 2008
v provozu od: 28.11. 2008
Nechceš otevřít další pobočku u Prahy a provozovat směnný provoz sudý/lichý týden?
--
12. Duben 2011 - 14:03
miky
majitel jiné generace
Vyměna oleje + filtr vše poctivě udělané a na 1 .Cenu za práci ani nenapíši,směšná(za cenu 10min.v Mazdě).Mohu jen doporučit.
--
12. Duben 2011 - 13:00
volňaska
obdivovatel
CivIček napsal:
Dave, to všechno, co popsal Pavel (bejk) zvládneš sám, nebo máš i zaměstnance?
---------------------------------------------------------------
Přeji každému slunce v mysli, pohodu v duši a rozum v hrsti.
mam jednoho zamestnance a pomaha mi jeste muj otec
--
16. Prosinec 2010 - 15:34
volňaska
obdivovatel
bejk napsal:
To by me zajímalo kdo to za mě napsal ja nic nepsal!!!
kolega pesek
--
16. Prosinec 2010 - 15:33
volňaska
obdivovatel
Muf napsal:
Jaké má Volňas cenny za hodinu dřiny?
a co všechno zvládne?.... Volňas rozepiš se trochu... udělej si reklamu .... já už mám po záručce, a taky bych rád vyhledal dobrý servis pro mé auto
GL+HF
komplet karosarske prace,mechanicke a elektro-alternatory startery apod.hodinova sazba je na vse 300kč/h.pripravy aut na stk plus jejich zajisteni.likvidace skodnich udalosti ze zakoneho pojisteni.pujcovna vozidla po dobu opravy.odtahova sluzba
vsechny znacky aut!
--
--
16. Prosinec 2010 - 15:23
padam
Administrátor
bývalý majitel
Vzhledem k tomu že oba dva (Bejk i volňaska) přicházejí ze stejné IP (proxy server sítě Ovanet) tak předpokládám, že proxy poskytla špatnou session a ten příspěvek Bejka psal volňas. Jestli máš na PC nastavenou proxy tak doporučuji vypnout, pokud ne tak jde o transparentní proxy Ovanetu a v tom případě se doporučuji obrátit na jejich technickou podporu.
Druhé řešení je nezavírat jen prohlížeč, ale na konci návštěvy se opravdu odhlásit v levém menu. Já ze strany serveru s tím nic neudělám.
--
16. Prosinec 2010 - 13:18
bejk
mám od: 20.8. 2007
--
16. Prosinec 2010 - 12:19
Iček 11
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006
--
16. Prosinec 2010 - 12:00
bejk
Muf napsal:
Jaké má Volňas cenny za hodinu dřiny?
a co všechno zvládne?.... Volňas rozepiš se trochu... udělej si reklamu .... já už mám po záručce, a taky bych rád vyhledal dobrý servis pro mé auto
obdivovatel
tak dojedte z prahy,nebyli by jste prvni z cech kdo ku mě jezdi
5D 1.8 Sport
mám od: 28.11. 2008
v provozu od: 28.11. 2008
Nechceš otevřít další pobočku u Prahy a provozovat směnný provoz sudý/lichý týden?
majitel jiné generace
Vyměna oleje + filtr vše poctivě udělané a na 1 .Cenu za práci ani nenapíši,směšná(za cenu 10min.v Mazdě).Mohu jen doporučit.
obdivovatel
mam jednoho zamestnance a pomaha mi jeste muj otec
obdivovatel
kolega pesek
obdivovatel
komplet karosarske prace,mechanicke a elektro-alternatory startery apod.hodinova sazba je na vse 300kč/h.pripravy aut na stk plus jejich zajisteni.likvidace skodnich udalosti ze zakoneho pojisteni.pujcovna vozidla po dobu opravy.odtahova sluzba
vsechny znacky aut!
--
bývalý majitel
Vzhledem k tomu že oba dva (Bejk i volňaska) přicházejí ze stejné IP (proxy server sítě Ovanet) tak předpokládám, že proxy poskytla špatnou session a ten příspěvek Bejka psal volňas. Jestli máš na PC nastavenou proxy tak doporučuji vypnout, pokud ne tak jde o transparentní proxy Ovanetu a v tom případě se doporučuji obrátit na jejich technickou podporu.
Druhé řešení je nezavírat jen prohlížeč, ale na konci návštěvy se opravdu odhlásit v levém menu. Já ze strany serveru s tím nic neudělám.
5D 1.8 Sport
5D 1.8 Comfort
mám od: 13.6. 2006
v provozu od: 13.6. 2006
5D 1.8 Sport