Hledat |
Automat na svetlá ALC-103Dal som si namontovat v honda servise ALC103 za 100eur. No nebol som spokojný s jeho fungovaním. Automat reaguje na zvýšenie napatia v pal.sieti a stretávacie svetlá spína pri 13V. Stávalo sa mi po vypnutí motora,že pri opatovnom otočení klúča do polohy II. nadalej stretávačky svietili, teda nestihlo klesnút napatie pod 13V, A dalšia vec,že parkovačky sa zapínali v polohe klúča I. aj II.A taktiež ostávali svietit po vypnutí motora v obidvoch polohách klúča.-čo som považoval za nepotrebné. Urobil som nasledovnú úpravu: Hnedý kábel čo ide od ALC-103 odpojit od +12V ACC-poloha I., a pripojit ho na stávajúci zelený kábel ktorý ide od ALC k +12V-poloho klúča II. A do cesty zelenému káblu zaradit 50-Ohm/3W odpor,a spínač na celkové odpojenie ALC103. Vložil Tulko, 30. Září 2009 - 17:57
|
bývalý majitel
Melo by to byt tohle.
5D 1.8 Sport
mám od: 2.2. 2010
A kde sa k tomu ,,plošáku s anglie,,dostanem? daj link.
5D 2.2 Sport
mám od: 27.9. 2007
Tulko: neber moj komment zle. Ale ak mas na to, tak to mozes zacat vyrabat a ponukat hondakom.
Urcite budes mat kopec zaujemcov!
Ja som neni az tak sikovny, a urcite by som mal zaujem o tak nieco, ale urcite nie za 100e.
Hlasim sa ako prvy!
bývalý majitel
Kdyz ses takovej sikovnej (to myslim vazne, bez ironie), nechtel bys testnout ten plosnak z anglie? Ten resi i to podsviceni palubovky.
5D 1.8 Sport
mám od: 2.2. 2010
Ono človek je vždy múdry až potom. Ja som sa nestažoval, iba sa chcel podelit o moju skúsenost a úpravu.
5D 1.8 Executive
mám od: 10.11. 2006
To napadlo aj mna, ale ked uz to napisal niekto iny
5D 2.2 Sport
mám od: 27.9. 2007
Ked si taky sikovny, tak si mohol usetrit 100e, a spravit si to sam.